Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

82 Bosszúállók: Végjáték

(2019)

Bosszúállók: Végjáték

 
HETEDIK   2019.04.28 10:04

Nekem ez ugyanolyan gyenge volt, mint a sorozat bármelyik része. A film háromnegyede, ami nem kevés idő felkészülés a végső harcra, aminek csúcspontja egy csettintés...azt se értem, minek kellett ezt 3 órásra nyújtani, ja de tudom. A sok műdráma miatt. Ez az egész Bosszúállók sorozat egy agyonajnározott katyvasz, ami világmegváltó műnek kiáltja ki magát, de csak egy gyenge popcorn mozi!

 
anssi 2019.08.19 19:08

Gyenge itt te vagy..Bosszúállók erős volt eddig is. Sőt többen a Végtelen Háborút tartják a legerősebb részének. Szó nincs itt arról, hogy ez végső harcról való felkészülésről szól, aminek Nebula a kulcsa, hisz ha őt nen viszik magukkal akkor simán megcsinálják az egészet, ráadásul már a film kb. felénél elvesztünk valakit, aki nagyon fontos. 3 óra kevés, mint sok. Popcorn mozi a Torrente meg a Maflás meg a hasonló kevéssé nívós kedvenced. Ez minden idők egyik legjobb filmje. Te pedig dühönghetsz, de nincs annál szánalnasabb amikor valaki azzal akarja felvinni magára a figyelmet, hogy szembe megy a forgalommal az autópályán.

 
HETEDIK 2019.08.20 11:08

És nincs annál szánalmasabb mikor valaki nem tudja elfogadni a másik véleményét...

 
Tomi Asztalos 2019.10.15 00:10

Mert nem érted a fillm lényegét.. Anssi-val egyet értek

 
Tomi Asztalos 2019.10.15 00:10
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.