Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Komment folyam

Az internet népe ítéletet mondott, unalmas lenne Scorsese új gengszterfilmje?

 
Kenéz Barna   2019.12.02 17:12

Ez az ír film se nem "komolyabb, nehezebben fogyasztható film", hanem egy hosszú unalmas film. És nem a Marvell filmekhez hasonlítom...hanem, egy olyan filmhez, amiben már megöregedtek az egykori sztárok, fiimrendezők is, de ők ezt nem akarják tudomásul venni. Olyan mint egy osztálytalálkozó, amikor azt hiszed, hogy attól, hogy ott lesznek majd a régi haverok és tanárok, akkor majd megint óriási hangulat lesz, mint régen. Közben rá jössz, hogy mindenki megöregedett - főleg Te - és megszürkültek az arcok. Nincs ritmus, nincsenek kidolgozott poénok, csak pereg a film 3 órán át.

 
twiistr44 2019.12.03 23:12

Nincsenek poenok, unalmas??? Figyelj, ahhoz, hogy valami ertelmeset tudjal kibofogni magadbol a fikazasodon kivul, ahhoz erteni is kene Scorsese-t.
Szerintem nem azt a filmet lattad, ez egy nagyivu eposz. Ja, es ha szerinted a 3.5 ora hosszu, nezz nyugodtan 10 perces baratok koztoket

 
Feledi Ádám 2019.12.03 06:12

Mélységesen nem értek egyet veled! Nem komolyabb, nem nehezen fogyasztható? Hát pedig még Scorsese viszonylatban is rengeteg mondanivalója, mögöttes tartalma volt a filmnek! Mivan? Nem sikerült eléggé odafigyelni, vagy csak a nevek miatt ültél be, hogy \\\"na lefutunk pár kötelező kört\\\"? Nem való minden film mindenkinek. Ezért nem árt előtte elolvasni egynéhány kritikát, hogy eldöntsd, érdekel-e az adott film egyáltalán... Viszont!!! Ha már beültél rá akkor oda kéne figyelni nem a plafont szugerálni...

 
Feledi Ádám 2019.12.03 06:12
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.