Vélemény:

 

72 A kíméletlen

(2017)

A kíméletlen

 
Interfectorem Sabnock   2020.06.15 15:27
0

Abszolute ezerszer megírt,megrendezett mozi.Újdonsága,mondanivalója nem sok.Sötét,rideg tónusú szín és képi világ,félhomályos a mainstream.De alapjában olyan huszadrangú semmi.Nem ad,csak vesz,méghozzá időt,ha megnézed.

 
szucszoli 2020.07.11 13:54
0

Sajnos az a helyzet, hogy a filmművészetnek ez az ága kihalóban van. Ilyen erőteljes hatású filmdrámák helyett kapunk Star Wars, meg Sötét Lovag filmeket. Olyan filmeket, amikben ismert arcok vannak, sztárszínészek. EZEK AZOK a tipikus ezerszer megrendezett klisékből és kiszámítható filmes fordulatokkal operáló félhomályos, huszadrangú és jóformán mindenféle társadalmi igényt mellőző mainstream mozifilmek! Nem pedig ez a zseniális börtön-box dráma, amiben azt érzi az ember, hogy valódi tétje van annak, ami történik. Itt a főhőssel olyan mértékben lehet azonosulni, és olyan mértékben hihető szociális és környezeti körülmények adnak ennek keretet, hogy azt érzem, hogy ilyen krízist átélő főszereplőt ritkán látni a filmvásznon!

De visszatérve hozzád: tudod az a legszomorúbb, hogy nincs véleményed. Mert amit leírtál, az nem vélemény. Ez egy átlag instagram poszt mélységét súroló beleböffentés a kommentmezőbe!

 
Interfectorem Sabnock 2020.07.11 18:59
0

Nekem pedig nem tetszik hogy felém böffentettél.Nem őriztünk libát együtt elvtárs.Ha valakinek más a véleménye,fogadd el,vagy húzzál el.Ennyi,és nem több!Nekem mi tetszik,és mi nem,csak rám tartozik,nem lehet rám erőltetni az ellenkezőjét.