Vélemény:

 

91 Stranger Things

(2016)

Zseniális.

 
Klauka89   2021.09.23 20:23
2

Ez a sorozat valami fantasztikus. Egész nap tudnám nézni, és néztem is már kétszer, és már egyre jobban várom a negyedik évadot. Ám azt beismerem, hogy amikor elkezdtem nézni, az első rész után kb. olyan furán néztem, mint amikor a Kór c. sorozatot kezdtem. És a végén néztem bambán, hogy "mi volt ez?". Aztán persze beszippant... Kihívás spoiler nélkül körbeírni azt, ami ebben a sorozatban várja a nézőt, az a légkör, a 80-as évek stílusjegyei impozánsan jelennek meg. A ruhák, a hajak... és a srácok. Mindet imádtam valamiért. A kedvencem Tizi, Max és Dustin volt. Jó ég, Dustin, a beszédhiba, és ahogy az iránytűk működéséről beszélt! A legjobb női szereplő díját egyértelműen Winona Rydernek adnám (Joyce Buyers), és a szinkron (Zsigmond Tamara) nagyon illik hozzá. A zenék is nagyon találóak, és vannak benne igencsak megindító részek. Ja, és Robin Ethan Hawke és Uma Thurman lánya. uʍop ǝpᴉsdn ǝɥʇ uᴉ llɐ,ʎ ǝǝs Stranger Things returns in 2022. ❤️
* UPDATE 2022.07.03 *
Nagyon-nagyon vártam az utolsó két részt, és megint nem csalódtam! Ezek a részek is nagyon egyben voltak, imádtam, hogy az utolsó rész 2:22'. A második részben le nem tudtam venni a képernyőről a szemem, hatalmasakat néztem, nem akarok spoilerezni, de volt akiért megszakadt a szívem! A végét pedig szó szerint végigsìrtam, olyan meghatò volt. És most várhatunk megint legalább egy évet!

 
Caravaggio1978 2021.09.25 10:07
0

A Kór sorozatot végigvitted??Kíváncsi lennék rá mi a véleményed róla,csak pár epizódot láttam belőle nem tudom folytassam e,olyan furcsa,jó de mégis kicsit gyerekes vagy nem is tudom....

 
Klauka89 2021.09.26 19:18
1

Szia! Igen! Végignéztem, imádtam sőt még a könyveket is olvastam! Szerintem állati jól meg lett csinálva, a felépítése, kivitelezése engem lenyűgözött. Imádtam a magyarázatokat a történetkről, hogy mi miért alakult úgy ahogy. A könyvben bővebben ki van fejtve minden, több információt meg lehet tudni, mint ahogy ez minden könyv vs film kombóban így van. A sorozatban pedig ahogy Setrakian vagy Palmer elmagyarázza a miérteket, volt hogy vissztekertem mert annyira átjött az egész, hogy konkértan beszippantott. Ittam szavaikat kb. Magával ragadott. Igazából megértem, hogy kicsit szkeptkus vagy, mert az elején eléggé gyerekesnek, hogy is mondjam botorságnak tűnik az egész. Első rész után én is nagyon agyaltam emlékszem, hogy kikapcsoljam ezt a gagyiságot, vagy mi legyen? Én kb 5-6 éve láttam, de most hogy rákérdeztél szerintem újra elkezdem nézni. A 3. évadban sok vissztekintés, magyarázat lesz, nem tudom meddig jutottál. Szerintem nagyon megéri nézni, ha valaki bírja az ilyesmit. :) A Mestert viszont szerintem elég nyomira csinálták. Azonban a sorozat elnyerte a legérdekesebb sorozat címet 2014-ben, illetve Natalie Brown nyerte a legjobb televíziós sziésznő díjat, amit valljuk be meg is érdemelt.
Egyébként szerintem Magyarországon valahogy nem annyira ismert ez a sorozat sajnos, pedig van olyan jó mint más Netflix-es sorozat, vagy még talaán jobb is.
Majd írj, hogy megnézted-e. Jó szórakozást! :)

 
Caravaggio1978 2021.10.02 13:09
0

Szia! A True detective,A tettes illetve a Tudhattam volna sorozatokat láttad?

 
Klauka89 2021.10.09 19:57
1

Szia! Csak most láttam a kommentedet. Nem látam egyiket sem, a Tudhattam volna azonban már a kivánság listámon van, a másik kettőt nem ismerem, de utána nézek.
Te ajánlanád őket? Láttad mindet?