Vélemény:

84 Showder Klub

(2008)

Showder Klub

JRD   2024.06.17 14:47
0

Az idő vasfoga? Vagy a korom? Én változtam, vagy anno jobbnak tűnt a műsor? Azt hiszem, erre egyszerű a válasz. Az évek során finomodott az ízlésem, így az akkor poénnak tartott beszólásokon jókat röhögtem. Aztán... gondolom, felnőttem, és már nem tűnt viccesnek a sok káromkodás. Természetesen vannak még most is olyan sztorik, amiket szívesen meghallgatok. Lásd Hadházi villanykörtés története... vagy KAP jópofa sztorijai. Ám az egész elvesztette a varázsát. Inkább keresek az archívumban régi kabaréjeleneteket. Igen... valóban öregszem. :) De kit érdekel! Ám kinek milyen az ízlése. Nem mondhatom azt, hogy ne nézd meg, hiszen egykor jómagam is lelkes nézőjük voltam. Csak azt hiszem, kell ehhez egy bizonyos fajta kor... vagy nem tudom, minek is nevezzem. Ülj le, és nézd meg! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

Laca777 2024.11.19 15:06
1

Teljes mértékben egyetértek veled.
Imádtam anno, mikor indult 2008-ban, akkor még csak páran voltak, és vicces is volt.
Most meg mi van? Magukat humorosnak gondoló emberek felmennek a színpadra viccet mesélni, ami ráadásul nem is szórakoztató.
0 karakter, 0 egyéniség.
Nem is nézem már vagy 10 éve.