Johnny Depp is megnézte Robert Downey Jr. előadását, és nem is hallgatta el a véleményét
Robert Downey Jr. szeptember végén debütált a Broadway-n a Lincoln Center Színházban a McNeal című darabbal, amely komoly hullámokat gerjesztett. Az első...
Rocky Dennis kedves fiú, aki mindenki szívében belopja magát. Rockynak azonban ritka, veleszületett betegsége van: puszta élete is lázadás az orvostudománnyal szemben. A fiú nemcsak azt határozza el, hogy normális életet fog élni, hanem dekadens anyja és a Pokol… Több
Bár szerintem egy kicsit túl érzelgősre vették a figurát, simán többször nézhető a film, mivel egy olyan témát feszeget, amivel minden nap szembesülünk. Az elfogadás elég nehéz dolog, bár nem feltétlenül. Minden esetre tetszett, hogy a film ezt a szempontot olyan könnyedén, mégis komolyan tudja kezelni.
Még a tévében láttam ezt a filmet nagyon régen, de még manapság is számtalanszor eszembe jut, bár a címválasztással továbbra sem értek egyet. Ez egy nagyon szép film, bármennyire is közhely ezt mondani és sajnálom, hogy kevesen ismerik.
Cher elmondása szerint, a filmet Rocky és Rusty lakóhelyén forgatták. Egyszer, amikor ő és Eric Stoltz (maszkban) az utcán sétáltak egy idős bácsi odakiabált Ericnek, hogy "De örülök, hogy látlak, azt hallottam meghaltál." Cher azt mondta, hogy a bácsi, annyira boldog volt, hogy nem volt szívük elmondani neki az igazságot.
Rustynak igazság szerint 2 fia volt, idősebbik fia Joshua Mason 1987-ben 32 éves korában hunyt el AIDS-ben, amit egy vérátömlesztés során kapott el.
Amikor Cher leszerződött a filmhez, azt akarta, hogy akkori barátja, Val Kilmer játssza el Gar szerepét, de visszautasították, mert túl fiatal volt hozzá.
Florence "Rusty" Tullis, Rocky édesanyja 2006 november 11-én hunyt el, 70 évesen, egy október 14-én elszenvedett motorbaleset okozta sérülés következményeként.