Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Maszk
 
Jony Crash   2015. 08. 20.

legújabb vélemény

Azért senkit ne tévesszen meg a cím, nem a vígjátékról van szó. Viszont! A film elképesztően lebilincselő. Nagyon jól összerakott dráma, amely az emberi lélek legmélyebb zugait próbálja meg feltárni. Stoltz alakítása pedig egyszerűen vitte a pálmát nálam.

 
rbernadett   2015. 06. 04.

Még a tévében láttam ezt a filmet nagyon régen, de még manapság is számtalanszor eszembe jut, bár a címválasztással továbbra sem értek egyet. Ez egy nagyon szép film, bármennyire is közhely ezt mondani és sajnálom, hogy kevesen ismerik.


 
StephenEt   2014. 10. 03.

Bár szerintem egy kicsit túl érzelgősre vették a figurát, simán többször nézhető a film, mivel egy olyan témát feszeget, amivel minden nap szembesülünk. Az elfogadás elég nehéz dolog, bár nem feltétlenül. Minden esetre tetszett, hogy a film ezt a szempontot olyan könnyedén, mégis komolyan tudja kezelni.

Eric Stoltz
Sam Elliott
Cher
Laura Dern
Cher
Cher
Cher
Sam Elliott
Cher
Sam Elliott
Eric Stoltz
Cher
Cher
Eric Stoltz
Cher

A film összbevétele 48 230 162 dollár volt (imdb.com).

 

Cher elmondása szerint, a filmet Rocky és Rusty lakóhelyén forgatták. Egyszer, amikor ő és Eric Stoltz (maszkban) az utcán sétáltak egy idős bácsi odakiabált Ericnek, hogy "De örülök, hogy látlak, azt hallottam meghaltál." Cher azt mondta, hogy a bácsi, annyira boldog volt, hogy nem volt szívük elmondani neki az igazságot.

(rbernadett)
 

Rustynak igazság szerint 2 fia volt, idősebbik fia Joshua Mason 1987-ben 32 éves korában hunyt el AIDS-ben, amit egy vérátömlesztés során kapott el.

(rbernadett)
 

Amikor Cher leszerződött a filmhez, azt akarta, hogy akkori barátja, Val Kilmer játssza el Gar szerepét, de visszautasították, mert túl fiatal volt hozzá.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.