A figyelők

The Watchers

2025.12.08 lizso

Érdekes és misztikus, de sok helyen sajnos logikátlan film. Számomra nem volt maradandó, nem hiszem, hogy emlékezni fogok rá egy idő után.

2024.09.14 flankezredes

Hangulat, operatőri munka, vágás, filmzene remek! Helyenként megidézi a Falu misztikusságát. A vége, amin dolgozhattak volna, de addig rendben volt!

2024.06.11 Szentgróti Patrik

Sajnos ez elég középszerű lett, nem is lehetett volna jobbat kihozni a sztoriból. De ettől függetlenül lekötött azért.

2025.01.14 Mihaly386611

A figyelők

Én szeretem az olyan filmeket, amelyek más kultúrának a mitológiáját mutatja be, és ez egy remek horrorfilm, amiben látni a szörnyeket, és elmagyarázták a szörnyek eredeti sztoriját, és én imádtam. 10/10.

2024.06.07 KingPin

Az kell, hogy mondjam, hogy túlságosan sablonos és kiszámítható lett a cselekmény. Nem értem, hogy miért van szükség ma még ilyen filmekre, kicsit fárasztó volt..:/

2024.09.07 Dóra7.6

Csalódás

Az alapsztori tetszett, de már a film legelején olyan logikátlanul viselkedik a főszereplő, hogy idegesítő. A későbbi logikátlan húzásokról nem is beszélve... Spoiler! Melyik nő/ember indul el sötétedés előtt befelé az ismeretlen hatalmas erdőbe egye... Több

2024.09.15 vadmeggymag

Szedett-vedett álmitikus az alapsztori, buta, kidolgozatlan. Az 'őrült tudós' toposza, az elhagyhatatlan erdő stb. Mindezt már ezer jobb formában láthatta, olvashatta bárki. Még a szintén nem túl eredeti From is jobb ebben a loop-helyszín sztoriban é... Több

2024.06.06 luksa10

Nem szeretném különösebben lepontozni, de szerintem egy erős középszerűnél nem tud túllépni ez a film. Dakota Fanning alakítása szerintem tök jó, de ennél többet nem igazán tud a film.