Új-mexikói cowboyok egy csapata életük legnagyobb lehetősége előtt áll, ugyanis sikeresen teljesítették a feltételeket, hogy a világ legjobb lovasai ellen küzdhessenek meg a Kentucky derbin.
Megtörtént események alapján.

Az 50 az 1-hez (2014) megtörtént események alapján egy új-mexikói cowboycsapat nagy lehetőségét, a Kentucky derbin való indulást mutatja be, a MAFAB nézői visszajelzései szerint azonban a film nem váltja be a témában rejlő ígéretet. Jim Wilson rendezése dráma, amely a modern western, a sivatagi kalandfilm, a dokudráma és az epikus történet elemeit vegyíti. William Devane, Skeet Ulrich, Christian Kane és Madelyn Deutch főszereplésével a történet a világ legjobb lovasai elleni megmérettetésre készülő csapatot követi. A nézői konszenzus szerint az alaphelyzet ígéretes, de a cselekmény hiányosan és gyengén kibontva marad, miközben az alakításokat többen kínosnak érezték, és nehezen tudtak ráhangolódni a filmre. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 7 értékelés alapján 66%, ami többnyire pozitív nézői fogadtatásról árulkodik.
Hirdetés
IMDB értékelés:
6.4/10
Rendező: Jim Wilson
Író: Faith Conroy, Jim Wilson
Író: Faith Conroy, Jim Wilson
Zene: William Ross
Szereplők: William Devane, Skeet Ulrich, Christian Kane, Madelyn Deutch, Seth Adkins, Jamie McShane, Todd Lowe, Bob Jesser
Premier: 2014.03.21.

A kép forrása: Ten Furlongs
Amennyire jól el van találva ez a téma, annyira pocsékul van kifejtve. Szerintem nagyon hiányos ez a történet, legalábbis bennem nem sokat hagyott maga után. Kár érte.