Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A hűséges férfi (2018)

A Faithful Man
Filmadatlap
 
15
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
theon83   2019. 06. 13.

legújabb vélemény

0
A Csányi Sándorba oltott Csóró Lali szerelmi kalandjai

Egy hatalmas hullámvasút volt számomra a film. Az első 5 perc után majdnem kimentem a moziból, annyira idegesített a főhős madársága, de végül maradtam, és végül egész érdekes filmélményt kaptam. A 2002-es À la folie... pas du tout óta tudom, hogy a francia nők zakkantak, ez itt se volt másképp. Mondjuk itt a férfi főhős egy hatalmas papucs volt. Kb. azt csinálta amit mondtak neki, de szinte mindig szinte semmi önálló gondolata nem volt, (kivéve egyet, amikor megitta a teát), hiszen még az étteremben se tudta eldönteni, hogy mit akar enni. Viszont Johnny Depp kislánya tehetséges, remélem több filmben fogom látni a jövőben.

 
ollggaalek   2019. 06. 06.

0

Nem volt rossz film A hűséges férfi, de valahogy úgy érzetem, hogy nincs igazi karaktere, mintha az egész kicsit üres lenne. Mondjuk akadt benne néhány kimondottan humoros rész, ami megmaradt bennem, de ezeken kívül túl sok erényét nem tudnám felhozn... több»

 
fijass   2019. 06. 10.

0

Nos, a filmben sajnos minden olyan probléma kidomborodik, amely általában a romantikus drámáknál ki szokott domborodni. Sematikus karaktereket látunk, amelyekből sajnos a néző nem igazán tudja értelmezni önmagát, pedig egy ilyen filmnek nem pusztán a... több»

 
Horizon   2019. 06. 13.

0

Korrekt film volt, és egy kicsit nehéz lenne úgy beszélni róla, hogy az ember elspoilerezze, mégis azt kell mondjam, hogy igencsak érdemes belevágni, hiszen számos olyan élethelyzetet magam is megtapasztaltam. Végül is egyszer simán meg lehet nézni, de szerintem ezen a kategórián nem igazán tud túllendülni a film.

 
Gerle Éva   2019. 06. 10.

1
Ez egy krimi! És rendkívül okos

Nem értem, miért kategorizálták ezt a filmet felületesen romantikus vígjátéknak. Semmi limonádé, semmi giccs, de oda kell figyelni. Rendkívül csavaros, szellemes, furfangos film, valójában krimi, némi érzelmes és komikus elemmel. Forgatókönyvi bravúr, tökéletes ritmussal, 75 percben, lenyűgöző arcokkal. Aki érti, nagyon érti, egy hibátlan, feszes fordulattal kerül a helyére minden részlet és oldódik meg az összes kínzó kétely.

 
nobody.zero   2019. 06. 08.

0

Lehet, hogy nem ez az év filmje, viszont Louis Garrel nem hiszem, hogy akarhatott ennél jobb rendezői bemutatkozást. Az Egy hűséges férfi egy nagyon kellemes és szórakoztató vígjáték, ami néhány remek alakítást (ami valljuk be, szokatlan ettől a műfa... több»

A film összbevétele 1 718 702 dollár volt (imdb.com).

 

Louis Garrel úgy képzelte egy Abelt, mint egy ártatlan, az eseményekre rácsodálkozó karaktert. "Hasonlóan, mint a némafilmek nagy hősei, például Buster Keaton, aki nem akarja megérteni, mi történik vele, amikor virágcserép ráesik a fejére" - nyilatkozta a direktor.

(hp)
 

"Azt szerettem volna, hogy a filmben egyesüljön a thrillerek, Hitchcock alkotásainak és a romantikus komédiák világa"- nyilatkozta a rendező, Louis Garrel egy interjúban.

(hp)
 

A film egyik nő főszerepét a rendező, Louis Garrel aktuális partnere, Laetitia Casta alakítja, akivel három éve alkotnak egy párt. Hasonló volt a helyzet Garrel rendezői debütálásában, a Les deux amis-ban is, melyben akkori párja, Golshifteh Farahani játszotta a főszerepet.

(hp)
 

A hűséges férfi népszerű francia színész, Louis Garrel második rendezése.

(hp)
 

A hűséges férfi világpremierje 2018. szeptember 9-én volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)
 
Egyszóval üdítő, a francia új hullám kamera-töltőtollas játékosságával készült, okos kis szösszenet A hűséges férfi, amely bármiféle lelkiállapotban hatással lesz ránk. több»