53% 51 szavazat
A félelem órái

A félelem órái

Desperate Hours
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Michael Bosworth, a gátlástalan és veszedelmes bűnöző sikeresen megszökik a börtönből. A rendőrség gyűrűje azonban szorul körülötte, s ő bűntársaival megpróbál sajátos receptje szerint egérutat nyerni. Kiszemel rejtekhelyül egy békés családi otthont, ahol biztonságban meghúzódhat, amíg a hajsza elcsitul. A halálra rémült család számára a kétségbeesés pokoli órái következnek, s helyzetük semmi jóval nem kecsegtet, hacsak nem veszik a saját kezükbe a sorsukat...

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1990.10.05.
Anthony Hopkins
Mimi Rogers
Mickey Rourke
Lindsay Crouse
Kelly Lynch
Elias Koteas
Anthony Hopkins
Mickey Rourke
Kelly Lynch
Mickey Rourke
 
2022.08.07 acura steve

legújabb vélemény

Bár feszültséggel teli film egészen a végéig, de a színészi játék gyenge! Az a nagy rendőri hajsza, az hihetetlen! A rendőrnő és Rourke játéka idétlen és gyenge! Hopkins az egyedüli pozitívum! Ciminótól már több filmet láttam és nem túl jó rendező. Egyetlen pozitívum, hogy jó zenéket választ a filmjeihez!

0
 
2017.04.19 bahhama

Izgalmas film, végig fenntartja a figyelmet, nekem tetszett, Anthony Hopkins játéka különösen.

0
 
2019.07.02 petresku

Tetszett, hogy végig fenntartja a feszültséget, igazából kellemesen csalódtam, mivel nem igazán szeretem Rourke-ot. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jóképű volt valamikor. Ettől le is döbbentem. A film végül is izgalmas, csak kicsit sablonos.

0
 
2016.10.16 Sziszi

Eléggé klisés film, a Bogart-féle Félelem órái jobban szerettem, bár Rourke és Hoppkins szerintem nagyon jól játszanak, és a filmnek is van egy egész jól átélhető hangulat, viszont szerintem túlságosan is kiszámítható.

0

A film összbevétele 2 742 912 dollár volt (imdb.com).

#1