A felszín alatt

Under the Skin

2015.03.01 pisti18

Nagyon nagyon rossz a történet, felét nem is értem annak, h mit láttam, vagy mit nem láttam (ugyanis a film nagy része sötétben játszódik). Igazából színészi játékra nem is volt szükség Scarlett végig fa pofát vágott , legalábbis amennyit a sötétből ... Több

2015.07.27 Bekmeli

Nekem nem igazán jött át a film. Bugyuta, nem hiteles, felületes. Unalmas, nem fogott meg és nem tudja beleélni magát az ember a sztoriba. Szerintem nem érdemes rá időt pazarolni.

2016.08.03 hunfolker

Szeretem az elvont filmeket (is), de ez már túlzás. Hiába fényezik az "értők", nagy csodák nem történtek (Scarlett bájos személyét leszámítva-vajon az ő neve nélkül mennyien nézték volna meg?)

2018.08.13 Christine

Rendkívül egyedi élmény. A zene és a képi világ lenyűgöző, a történet különleges és azért nem egyszerű megérteni.

2015.03.03 dodmin

Nem tudom, hogy a film a rossz vagy a színészi alakítás. Scarlett más filmekben klasszisokkal jobban játszik, most mégis csak a bamba tekintet maradt. A leírása alapján jobb filmre számítottam. Unalmas és érdektelen.

2016.08.08 johnnycage Nézhetetlen

Annyira művészfilm hogy nem tudom ki a célközönség,végigszenvedtem becsületből aztán meg csak néztem hogy mi van !!! Iszonyat !!!