Túl van ez erőltetve még hozzá erősen. Nem látom értelmét a filmnek, egyszerűen nekem ez maga volt az unalom. Végig néztem, hogy hátha majd a végén lesz valami, ami feldobja, de semmi sajnos végig untam az egészet. Lehet az én hibám, de ez van.
Nem vagyok Gyűrűk ura fan, sőt... be kell, hogy valljam, engem egyáltalán nem nyűgözött le a történet. Nem lett volna vele baj, ha nincs úgy elnyújtva, mint a rétestészta. A három könyv történetét nyugodtan meg lehetett volna írni egy könyvben. Enne... Több
Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a filmmel. Kiváló kis alkotás, aminek színét minden egyes pont csak emel. Bátran rávágnám, hogy egyik nagy kedvenc filmemről van szó. Nézd meg nyugodtan!
A könyv adaptációs filmekhez hasonlóan itt is azt vártam, hogy semmi köze sem lesz a könyvhöz. Nos, bizonyos mértékben igazam volt, de más részről nem igazán. Azon ritka eset közé tartozik, ahol a film nézése közben nem érzed, a hiányt. A táj csodála... Több
A Gyűrűk ura trilogia engem nem igazán fogott meg, de maga a tájak és a lények benne érdekesek voltak :)
a könyvet sajnos nem olvastam, viszont úgy érzem a film valamennyire tudja pótolni. Egy rendkívül precíz alkotás, amibe úgy gondolom rengeteg munka volt. Tökéletes a szereplőválogatás, a filmzene, a létrehozott filmes világ, a szinkron, egyszerűen minden. Nincs olyan év, hogy ne tartanék maratont. Alapdarab az egész trilógia.
1-ik legkedvencebb filmem! A történet fergeteges, habár a másik két részt jobban szeretem a felgyorsult történések miatt, az első is ott lohol a nyakukban. A világ amit vászonra vittek csodálatos! A szereplők-színészek pedig ismételten fergetegesek!
Sajnos nincs összehasonlítási alapom, hogy milyen lehet a könyvhöz képest, de nekem önmagában mint egy fantasy film, nagyon-nagyon tetszett. Remek látványvilág, szuper színészi alakítások és a izgalmas történet. Nem is tudom hányszor láttam már, de még mindig meg tudnám nézni újra és újra, úgy, hogy nem unnék rá.
Ez a legjobb, legérdekesebb, legcsodálatosabb fantasy amit valaha láttam. Az összes többi csak ócska utánzat. NAgyon csodálatos a története, humoros, kíváló a szereposztás. Az első perctől az utolsóig magával ragad. Kötelező filmnek tartom
Talán a legjobb, a legmegfoghatóbb, a legazonosulhatóbb mind a 3 rész közül. Nem ritka, hogy az első rész a legjobb, sajnos ez itt is fennáll. Jackson szerencsére megvágta picit a könyvet és csak a lényegi sztorira fókuszál, így a könyvben roppant szenvedős, vontatott részeket kihagyta.
Az első rész a kedvencem. Ez sikerült szerintem a legjobban. Egy komoly, de mégis mesebeli világot tár elénk. A története fantasztikus, lehet egyszer a könyvet is elolvasom. Az animációk nagyon jók benne.