A filmtörténet egyik legnagyszerűbb unikumja a Star Wars mellett. Aki esetleg a Hobbitot látta először, tegyen egy próbát a Gyűrűk Urával garantáltan nem fog csalódni. A könyv is a Babóval elég lagymatagnak tűnik a Gyűrűk Ura mellett, de amíg az író Tolkien fejlődött addig Jackson a Hobbittal inkább hátrébb lépett egyet.
Még sosem láttam végig. Ennek pedig úgy érzem az az oka, hogy baromira elnyújtják a filmet, és egyszer csak azt kezdtem érezni minden alkalommal, hogy halálosan unom. Így ott is hagytam eddig mindig. Sajnálom, mert izgalmas, és nagyon látványos is.
Szeretem ezek a fantázia világos filmeket. Jó ötletnek tartom,hogy megfilmesítették a könyvet. Ezek a hobbitok nagyon jó figurák lettek,a bátorságuk és kitartásuk lenyűgöző. A szörnyek elég undorítóak és rémisztőek. Annak ellenére hogy közel 3órás a film,szerintem végig lehet izgulni.
Lehengerlő ez a film! Kalandos, izgalmas, a látványvilága egyszerűen fantasztikus, gyönyörűen kidolgozott. A karakterek is kiválóak és a színészek pedig remek alakítást nyújtanak!
Kedvenc! Nagyon tetszik a történet, ami izgalmas és kalandos! A karakterek szuperek, jól ki vannak találva. A látványvilága pedig egyszerűen fantasztikus!
Mindegyik részt nagyon kedveltem,igazán különleges a látvány és a szereplők is jók!Többször megnéztem már,de nem érzem unalmasnak.
Láttam a komplett trilógiát. Nem néztem volna meg, ha nem kapott volna ilyen jó alaphangot ebben az első részben. Rá nem voltak jó hatással ezek misztikus lények, ezért egyszer elég volt.
a könyv nekem jobban tetszett, de a film is remek! kiválóak a jelenetek szépek a képek, főleg a történelmi vonatkozások érdekesek
Őszintén nekem nem sikerül annyira megszeretnem a filmet. A lények nekem nem tetszenek pl az orkok. Amúgy jó film szép helyekkel csak kicsit lassú és hosszú.
Gyönyörű film. A megvalósítás nagyon igényes, a díszletekkel, jelmezekkel, szörnyekkel. Nagyon tetszett.