Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
49%

A majmok bolygója III. - A menekülés (1971)

Escape from the Planet of the Apes
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

Nem olyan rossz ez a rész, itt fordul a kocka az első részhez képest, ez hoz bele érdekességet, hogy az emberek mivel különbek mint a majmok az első részben, tulajdonképpen ugyanaz csak fordítva.

 
Artemisia   2017. 11. 23.

Teljesen kisiklott A majmok bolygója -univerzumból,minden érdekességét és eredetiségét elvesztette. Ráadásul az alapvonalat az első részről koppintotta, a szokatlan, saját civilizációjukkal ellentétes bolygóra érkező űrhajósok ötletét. De másodszor m... több»


 
Phalanx   2016. 09. 26.

A majmok bolygója örök, egy és oszthatalan, megismételhetetlen és elvehetetlen filmélmény. Minden ami belőle fakadt, utána jött, a sztorijából táplálkozoztt, csak egy fonnyadt kis gizgaz, ami ellepni, túlnőni próbálja azt, amit nem lehet.

 
mártilány   2015. 04. 26.

Ezt a filmet már gyerekkoromban is útáltam. Az, hogy folytatásokat csináltak neki, egáltalán nem segít az alaphozzáállásomon. Ki nem állhatom a ronda majmokat, meg ez az egész ötlet...egyszerűen undorító.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.