Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
48

A majmok bolygója III. - A menekülés (1971)

Escape from the Planet of the Apes
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2017. 11. 23.

Teljesen kisiklott A majmok bolygója -univerzumból,minden érdekességét és eredetiségét elvesztette. Ráadásul az alapvonalat az első részről koppintotta, a szokatlan, saját civilizációjukkal ellentétes bolygóra érkező űrhajósok ötletét. De másodszor már nem teszi meg a hatását, és a nézőnek semmi újszerű,meglepő vagy érdekes nincs abban hogy a majmokat ketrecben tarjuk, csodálkozunk hogy beszélnek. A cselekmény is lassú és unalmas, és zavaró, hogy a majmok gonosznak állítják be az embereket, holott nem akarták őket bántani, ellentétben azzal amit ők csináltak a jövőben, és ők vívják ki az üldözést azzal, hogy megölnek egy embert. Összességében rémesen rossz, ennek és a 2.résznek nem szabad lett volna elkészülnie.

 
Phalanx   2016. 09. 26.

A majmok bolygója örök, egy és oszthatalan, megismételhetetlen és elvehetetlen filmélmény. Minden ami belőle fakadt, utána jött, a sztorijából táplálkozoztt, csak egy fonnyadt kis gizgaz, ami ellepni, túlnőni próbálja azt, amit nem lehet.


 
Di Canio   2019. 05. 15.

Nem olyan rossz ez a rész, itt fordul a kocka az első részhez képest, ez hoz bele érdekességet, hogy az emberek mivel különbek mint a majmok az első részben, tulajdonképpen ugyanaz csak fordítva.

 
mártilány   2015. 04. 26.

Ezt a filmet már gyerekkoromban is útáltam. Az, hogy folytatásokat csináltak neki, egáltalán nem segít az alaphozzáállásomon. Ki nem állhatom a ronda majmokat, meg ez az egész ötlet...egyszerűen undorító.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.