Keményen tartja a sci-fi szintet, lélegzetvisszafojtva vártam mi fog történni. A végét viszont nem nagyon értem, de mindegy. Este a legjobb megnézni, "vaksötét"ben :D
Amikor már nem tudtak mit kitalálni a horror fanoknak akkor jött ez film kb. Egyzserű volt mint a faék, de szerethető és vigig izgulható volt!
Nagyon jó a sztori, hátborzongató film, minden jelenetét átszövi a rettegés. Durvább lett mint amire számítottam. Váratlan fordulatokban gazdag, igazi jó kis horror-thriller. Bátran ajánlom!
Moziban láttam anno. Nagyon tetszett, izgalmas volt. De ahogy szokott lenni, a végét ennek is sikerült brutál elrontani,ez esetben azzal a megtermékenyítős jelenettel. Azon nevettünk egy hatalmasat.
Egyszerűen lenyűgözött ez a film imádtam!! Hibátlan cselekmény szál izgalmas történet váratlan fordulatok gondolok itt pl arra amikor el akarták altatni az öreget és elfordul a szereplő vissza fordul és egyszerre csak ott van felülve az öreg. A szere... Több
Nem kifejezetten horror, inkább thriller. Az olcsó jumping scare jellegű sablonos megoldásokat és kiszámítható fordulatokat mellőzve képes borzasztó izgalomban tartani a nézőt. A kezdetben negatív szereplők a cselekmény során a pozitív oldalra kerüln... Több
Teljesen megérdemli a jó kritikákat, amit kapott a film. Minden perce leköt, egy igazi thriller. A történet vége zseniálisan van lezárva. Tetszett, hogy a történetre ment rá a film, nem pedig a vérre.
Nagyon betyárul izgalmas film! Egymást követik a hajmeresztő jelenetek, egy percnyi nyugalom sincs benne. Az izgalmakat megelőzően szépen fokozódik a feszültség, míg aztán kezdetét veszi a szecskázás. Nekem nagyon bejött, pont az ilyen akció-thrillerek a kedvenceim.
Horror kategóriában az egyik legjobb, izgalmas volt az elejétől a végéig, ajánlani tudom mindenkinek
Szomomora ez egy nagyon jó film lett már vagy haramdjára látttam nem tudom megunni tökéletes és végre nem szellemes cuccról beszélünk hanem egy normális valósághű HORRORról.
Nagyon izgalmas thriller. Minden tökéletesen ki van dolgozva és a színészek is nagyszerűek. Nagyon elgondolkodtató film, bármikor meg tudnám nézni még egyszer. Mindenkinek csak ajánlani tudom.☺☺☺
Dögös, tökös, véres, kegyetlen, de ugyanakkor átgondolt, szépen ívelt, izgalmas és egyáltalán nem klissé. Vagy ha az is, az sem zavar. A színészi játékkal meg voltam elégedve, kivéve talán Jane Levy szoborszerű játékát. Ilyen fontos szerepbe egy sokkal inkább élettel teli színésznőt kellett volna beválogatniuk.