A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.
Nagyon szeretem ezt a filmet!:) Kellemes csalódás volt,korábban hallottam róla rosszakat is ám nekem nagyon bejött. A többi része nem közelíti meg ezt a részt minőségileg és kétség kívül is az egyik legjobb batman film.
Az egyik legjobb Batman film. Persze a Jokert alakító Heath Ledger is sokat adott a produkciónak. Zseniálisan hozza az elmebeajos főgonoszt. Kár , hogy ez volt az utolsó alakítása.
Why so serious? A Dark Knight 2008 sikerfilmje. Christopher Nolan filmtörténetet írt, ugyanis elsőként közel milliárdos bevételt csinált egy képregényhős mozinak. A Batman Kezdődik jó előzmény volt, de voltak kisebb hibái, amiket itt mint eltűntek. G... Több
Közepes. Nem is ragoznám túl. Mivel nem vagyok Batman fan, így nekem az egyszeri megtekintés bőven elég volt.
Sokan kritizálják a Batman filmeket de nekem ez is mint a többi nagyon tetszett. Rendkívüli színészi játékok fordultak elő ebben a részben is és magasan a legjobb résznek tartom a többitől..
A legsötétebb, de egyben a legkifinomultabb és erkölcsileg a legkomolyabb szuperhős-film. Egy szuperhős-film a felnőtteknek, akik már tudják, hogy a "hősök" (a katonáktól a szentekig, a rendőröktől a papokig, az elnököktől a pápákig) ugyanolyan téved... Több
Szerintem az egyik legjobb Batman film amit eddig készítettek. Izgalmas, modern és hatalmas színészi alakításokkal tarkított. Heath Ledger olyan alakitást nyújt benne amit még szinte alig láttam.
Az eddigi Batman-adaptációk közül messze a legjobb alkotás. Zseniális történetvezetés, első osztályú színészgárda és alakítások. Heath Ledger Oscar-ja pedig teljesen megérdemelt.
Zseniális, minden tekintetben. Rég kaptam ilye nélményt egy filmetől, ami rengeteg problémára irányítja rá a figyelmet, miközben "csak" egy képregényfilm. Ennek ellenére minden volt benne. Jobb nem is lehetett volna. Hatalmas várakozásomat is jócskán felülteljesítette.
Nagyon látványos, jó film lett, a legjobb film a DC univerzumban. A története elég érdekes, a szereplők is jó választásnak bizonyultak. A folytatás még jobban sikerült, bármikor meg lehet nézni.
Szerintem a Batman alkotásk közül a legtökéletesebb . Nem csak a pozitív hős hanem Joker is fantasztikus karakte.A film egy igazi akciókban dús élvezhető mozi amiben nem csak a golyók röpködnek!