Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
59
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A testőr
 
acey   2019. 04. 12.

legújabb vélemény

Seagal nagyszerű volt, mint mindig, mégse vagyok maradéktalanul elégedett. Annyira rányomta az alacsony költségvetés a bélyegét a filmre, hogy az valami borzasztó. A dublőrről egy külön fejezetet lehetne írni, egyszerűen minden jelenetnél látványosan OTT van. Az egyik autós jelenetnél, amikor a kamera ráközelít az autóra, hát, meresztettem a szemeimet, de Seagalnak minimum 20 évet kellene fiatalodnia és 2 plasztikán részt vennie, hogy bárki elhiggye, hogy ő ült a volán mögött. Szóval, ezt nagyon elszúrták és nem tudom felfogni, hogy a 21. században hogy lehet ilyen amatőr hibákat véteni. Úgy érzem, ez nem is annyira költségvetés kérdése, sokkal inkább a profizmus, vagy az arra való törekvés hiánya.

 
Guszti   2016. 02. 07.

Érdekes a története, de Seagal akciófilmhez képest én túl nyugisnak tartom, kicsit keményebb akció jelenetekre számítottam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.