Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
30
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók
Lángokban
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
e-batta   2016. 11. 17.

legújabb vélemény

Bosszúhadjárat

Az Agneepath egy 1990-es Amitabh Bachchan-film feldolgozása, én nem láttam az eredetit, de a kritikák szerint a mostani változat sokkal jobban sikerült. Dióhéjban egy bosszúhadjárat, amely azért is érdekes, mert a főhős, Vijay Dinanath Chauhan (Hrithik Roshan) éveken keresztül erre gyúr, hiszen gyerek volt még, amikor az apját, a helyi tanítót a félrevezetett falusiak meglincselték, a szeme láttára felakasztották. S aki félrevezette - s ezzel együtt nyomorba döntötte őket - Kancha (Sanjay Dutt) drogtanyát csinált a szigetükből, és élet-halál urává vált, törvényen és kormányon kívülivé. Vijay Mumbaiba menekült, ahol szinte már az első lépésével ő maga is törvényenkívülivé válik. Hogy megvédje... több»

Hrithik Roshan

A film összbevétele 1 981 605 dollár volt (imdb.com).

 

Hrithik Roshan és Sanjay Dutt már dolgozott együtt, 12 éve a Mission Kashmirban, érdekesség, hogy Sanjay mindkét karaktere megöli Hrithik apját.

(e-batta)
 

Rishi Kapoor nem akarta eljátszani Rauf Lala abszolút negatív karakterét, mert pályafutása 38 éve alatt sosem játszott ilyen szerepet, de Karan Johar producer és Karan Malhotra rendező bízott benne, és biztosították arról, hogy meg tudja csinálni.

(e-batta)
 

A Mandwa szigeti külső jeleneteket Diuban vették fel fagypont körüli hőmérsékleten.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.