Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
Videók
Singham
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbi   2018. 07. 09.

legújabb vélemény

A film története a lehető legegyszerűbb, ahogy a párbeszédek és kb. minden egyéb. A saját dicsfényében úszó főszereplő már-már kiborított, amikor úgy döntöttem hogy mint vígjátékként, sőt paródiaként fogom nézni, így nem lett 2 csillag. Eszméletlen humor van benne, egy-egy jelenet után azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Egyáltalán nem komoly harcokról van szó, bár van egy két látványos elem is benne, összességében azoknak ajánlom, akik nem röhögni akarnak , mélyebb tartalmat, költői tájakat keresni benne felesleges.

 
e-batta   2016. 10. 02.

Többszörnézős

Rohit Shetty eredetileg kaszkadőr koordinátorként kezdte, majd ezek látványtervezője lett, és jelenleg több sikeres mozija is fut, melyek leginkább a kaszkadőrjelenetekre helyezik a hangsúlyt. Jellemzően sok kocsitörés-zúzás van bennük, és látványos verekedések. Ütő és állóképes színészeket foglalkoztat leginkább, elsősorban Ajay Devgn-t, aki 44. életévében jobban néz ki, mint eddig bármikor. Táncolni nagyon nem tud, úgyhogy a koreográfiát mindig a lehető legegyszerűbbre tervezik, viszont hosszú pályafutása során viszonylag sok verekedős filmben szerepelt, megvan a kellő tudása, hogy bevállaljon manapság is olyan karaktereket, amit a fiatalabb korosztály is kétszer meggondol. Annyira megvan ... több»


 
PinkPetra   2016. 04. 26.

Azon ritka indiai filmek egyike, melyekhez van magyar szinkron... ami elég hihetetlen, tekintve mennyire kis semmilyen film. Meg lehet nézni, de aki látott már egy ilyen mozit, az úgyis tudja, mi lesz a történet.

 
D. Wolfe   2016. 04. 28.

Óriási meglepetés volt számomra a Singham. Elsőre - főleg, ha az ember lát belőle jeleneteket a videómegosztókon - egy agyament hülyeségnek tűnik, és valóban vannak benne szándékosan blőd részek, de ezek mellett a nagyon is komoly képsor, a befejezés pedig egyenesen brutális. Mocskosul gyomron vágja az embert. Van egy rendkívül szimpatikus főszereplője, lenyűgöző a szín- és látványvilága, a két és fél órás játékideje rohamtempóval száguld, a zenét pedig nagyon sokáig fogja dúdolni a néző. Fantasztikus film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.