37% 42 szavazat
Gyűlölet

Gyűlölet

The Hatred
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Egy fiatal lánynak épp sikerült kiszabadulnia apja zsarnoki és féltő gyámsága alól, a férfi azonban a nyomába ered, haragjában pedig végez vele. Mint kiderül, az apa egykor magas pozícióban lévő náci tiszt volt, aki Adolf Hitler legszűkebb körébe tartozott. A férfinak ugyan sikerül… Több


Rendező: Michael Kehoe
Forgatókönyvíró: Michael Kehoe
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017.08.17.

KULCSSZAVAK

 
2022.02.04 BoBamburg

legújabb vélemény

Elég bugyuta és gagyi, de igazából egész szórakoztató is a maga faék egyszerűségével. Bele van zsúfolva minden kötelező és elcsépelt horrorelem és ijesztgetés, ahogy kell. Persze még egyszer nem áll szándékomban újranézni.

0
 
2021.09.02 Eastern79

Nácik és okkultizmus

Biztos én vagyok fordítva bekötve, de egyáltalán nem olyan rossz, mint amennyire lehúzták a neten. A színészi alakítások egész jók, főleg a szigorú apát megformáló Andrew Divoff játéka egyenesen hátborzongató. Az előzményeket szokatlanul sokáig taglalja, és a tényleges ijesztgetésre, valamint a sztori kibontására nem maradt elég idő. Egyébként jó a történet, és néhány paráztatós ötlet is egészen eredeti, egyszerűen nem jók az arányok, ettől függetlenül egyszer nézhető darab, főleg, ha azt nézem, hogy a nemrég bemutatott Démoni egy igen neves rendezővel az élen sem tudott sokkal többet felmutatni.

0
 
2018.08.31 pj19

Gyenge film,bár ki lehetett volna hozni belőle többet is,mert az alaptörténete jó,a színész alakítások egész jók.Nem zárták le a film végét igazán,nekem ez nagyon hiányzott.Csak akkor nézzétek meg ha van feles 1,5 órátok!

0
 
Értékelés: 5.5/10
(2020. 01. 30.)
The Hatred (2017)
Megtekintés: Tele a gépem számtalan szebbnél szebb gondolattal, így néha sorra kerülnek olyan filmek is, amikről azután lehetetlen filozófiai mélységű véleményt írni. Hogy mégis megpróbálom, az csupán azért lehetséges, mert így talán ha egy-öt-száz év múlva beleolvasok soraimba, felidéződik bennem a film, és nem kell újra megnéznem. Legalábbis a ke... Több