Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
54

Emlékszem rád

(Ég man þig)
 
15
6
13
 
Queenakasha   2018. 03. 18.

Szerintem ez a film nagyon ott van! Az ilyeneket imádom. Komor, sötét hangulatú amire a zene és a tájak, a környezet még rátesz pár lapáttal. Nem baj ha egy kicsit lassabb. A kevesebb több. Ezerszer inkább ez mint a gagyi szekrényszörnyek rémisztgetése.

 
Minka   2017. 11. 03.

Az előzetesből azt hittem, hogy ez végre valami igazán izgalmas film lesz, de borzasztó csalódás volt! Röviden: vontatott, értelmetlen, indokolatlan dolgokkal teletűzdelve...Izgalmat nem nagyon tudott kiváltani, és ha nem moziban néztem volna, akkor valószínű, hogy még rosszabb véleményen lennék. Kár érte. :(

 
Cicero96   2017. 10. 30.

Amikor először meglátam a plakátot meg az előzetest azt gondoltam: "Ez a film csak jó lehet! Hisz miért hoznának Magyarországra filmet Izlandról!" Hát hogy is mondjam ez a film egy nagyon szépen fénykepezet technikailag jól kivitelezett lassú, unalmas szellem sztori. Pedig én szeretem a lassabb, gondolkodó filmeket, de ez áteset a ló túloldalára. Az első fele nagyon unalmas, második felére történek dolgok, de nem sok. A végkifejlettnek nem sok értelme van, és sajnos horror kliséket is használ, amik nélkül sokkal jobb lehetett volna mert a kinézetette megvan! Összeségébe azoknak ajánlom, akik szeretik a nagyon lassú lefolyású horror filmeket, többiek kerüljék! 3/10

 
Pumpu   2017. 11. 05.

Nem indult rosszul a film, de aztán nem tudott tovább fejlődni, és a közepétől már az érdektelenségbe fulladt nálam. Alapvetően nem egy rossz mozi, de nem állt össze nekem sajnos.

 
Zsombi   2017. 11. 03.

Azt meg kell hagyni, hogy van egy sajátos hangulata a filmnek, de ezen felül nem sokat tudok a számlájára írni. Folyamatosan vártam, hogy mikor ér el a csúcsra, és majd történik valami igazán ütős, de egyszer csak vége lett a filmnek, én pedig nem igazán tudtam hova tenni a látottakat. 3 csillag a részemről.

Ágústa Eva Erlendsdóttir
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Ágústa Eva Erlendsdóttir
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Filmsomnia.hu - Emlékszem rád
Az emlékszem rád tipikusan az az első randis film, amikor a lány szorosan a fiúhoz húzódik, miközben a nagy kivetítőn a főszereplő hölgyemény éjszaka egy szál hálóingben, természetesen egyedül, kimegy sörért a ház melletti folyóhoz és hopp, hirtelen megjelenik egy arckrémet kicsit sem használó elöregedett szellem a háta mögött. Nyugi, sikítani ér!
65/100
Smoking Barrels: Emlékszem rád
Ami igazán bánt az az, hogy ez egy oké horror és egy oké nyomozós történetnek a keveréke. Semmi olyan, amire később is emlékezni lehetne, vagy kiemelné a tömegből, azon kívül, hogy izlandi.

6/10
VOX.hu - Emlékszem rád
Egyet fizet, kettőt kap. Ebben az izlandi horrorfilmben nem egy, hanem két rémisztő történetet is kapunk a pénzünkért, ráadásul az alkotók a két sztorit ügyesen kötik össze a végén. 70/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.