Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Emlékszem rád (2017)

Ég man þig
Filmadatlap
 
23
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
6
Videók

Galéria (13)

Ágústa Eva Erlendsdóttir
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Ágústa Eva Erlendsdóttir
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Jóhannes Haukur Jóhannesson

Videók (6)

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

2

Ez egy bűnügyi film misztikus és horrorisztikus beütéssel. Annyira szép és megkapó képsorok a szép Izlandról, és külön örülök, hogy a hangulata is teljesen más, mint egy amerikai filmnek. Érdekes történet, én két nap alatt kétszer is megnéztem, és na... több»

 
BoBamburg   2018. 05. 10.

2

Az a baj, én azt hittem valami kemény horror/dráma lesz, ehelyett inkább egy drámai/bűnügyi thrillert kaptam, egy minimális horror beütéssel. Maga módján nem rossz film, de felejthető és az ijesztgetések is gyengék :\

 
indingo   2018. 11. 25.

0

Komolyabb és összetettebb történetet vártam. Egyszer meg lehetett nézni, de elég lassacskán csordogált a film

 
hsanya182   2018. 05. 25.

1

Elég lassú, vonatott vallási szektás film, átlag rejtélyesnek tűnő bűnügyi film. Nevetséges ijesztgetések, persze van az az életkor akinek ez is sok, na de aki sok filmet látott már életébe, az szerintem ezt pont nem fogja megnézni. A fiatal korosztá... több»

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

0

A feszültséget sem tudta hozni és ahogy közeledtünk a ége fele, úgy lett egyre laposabb a story.

 
Queenakasha   2018. 03. 18.

1

Szerintem ez a film nagyon ott van! Az ilyeneket imádom. Komor, sötét hangulatú amire a zene és a tájak, a környezet még rátesz pár lapáttal. Nem baj ha egy kicsit lassabb. A kevesebb több. Ezerszer inkább ez mint a gagyi szekrényszörnyek rémisztgetése.

1
 
Minka   2017. 11. 03.

1

Az előzetesből azt hittem, hogy ez végre valami igazán izgalmas film lesz, de borzasztó csalódás volt! Röviden: vontatott, értelmetlen, indokolatlan dolgokkal teletűzdelve...Izgalmat nem nagyon tudott kiváltani, és ha nem moziban néztem volna, akkor valószínű, hogy még rosszabb véleményen lennék. Kár érte. :(

 
Az emlékszem rád tipikusan az az első randis film, amikor a lány szorosan a fiúhoz húzódik, miközben a nagy kivetítőn a főszereplő hölgyemény éjszaka egy szál hálóingben, természetesen egyedül, kimegy sörért a ház melletti folyóhoz és hopp, hirtelen megjelenik egy arckrémet kicsit sem használó elöregedett szellem a háta mögött. Nyugi, sikítani ér!
65/100 több»
 
Egyet fizet, kettőt kap. Ebben az izlandi horrorfilmben nem egy, hanem két rémisztő történetet is kapunk a pénzünkért, ráadásul az alkotók a két sztorit ügyesen kötik össze a végén. 70/100 több»
 
Egy érdekesnek induló szellemtörténetet prózai egyszerűséggel zárnak le az alkotók, mindenféle csavar és katarzis nélkül. A realizmussal természetesen nincs semmilyen különösebb problémám, de a befejezésig tartó út is nélkülözi a zsigeri félelmet. több»