Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
59%

Ouija 2 - A gonosz eredete (2016)

Ouija 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
17
Képek
5
Videók

Galéria (17)

Elizabeth Reaser
Lulu Wilson
Annalise Basso
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson

Videók (5)

 
Timo93   2018. 09. 06.

legújabb vélemény

0

Ritka esetek egyike amikor a folytatás nézhetőbb mint az előző rész. Talán azért mert ez az első rész a történet szerint. Félelmetesebb és kidolgozottabb de még sincs olyan érzetem, hogy ez egy jó film lenne. A jump-scarek egy idő után már unalmasak és gagyik. Egyszer nézhető.

 
HercegPeter   2017. 06. 19.

0

Megint egy horror, ami csak sikolyokkal és ijesztő fejekkel akar megrémíteni. Sajnos már alig tudnak olyan rémfilmet összerakni, ami a történet alapján is félelmetes. A másik az, hogy kicsit zavaros is. Felesleges megnézni, körülbelül annyit kapunk, mint a többi tucathorrortól.

 
zsozsesz   2017. 01. 21.

0

Az biztos, hogy az első részénél mindenképpen jobban kidolgozott és érthetőbb. Maga a film elég klisés volt, de mégis volt olyan pillanat mikor igencsak megugrottam. A szereplők életszerűek voltak, a hangulata, hogy nem a mostani időkben játszódik hi... több»

 
BThomi   2017. 02. 12.

0

Nem volt rossz film, de mint minden horrornál ez is csak alulról súrolja az átlagos szintet. Annak örülök, hogya kedvenc filmgyáram készítette, és ez meg is látszott rajta. De ebben a témában egész egyszerűen ennyi fért bele. Lassan nem tudok megijedni.

 
Topicica   2016. 12. 15.

0

Lehet, azért kötött le és tetszett, mert mostanában egymás után sok szemetet láttam, de nekem átjött. Nem az a rettegős horror, moziba meg tutira nem mennék el érte, de itthoni esti filmnek jó volt. És én várom a folytatást, amire a végén utaltak.

 
levus02   2017. 02. 02.

0

Doris a kedvencem, tekintve hogy körülötte forog a film. Annyira izgultam hogy mi lesz a végén, de nem csalódtam nagyot. Párszor bőven megnézhető, érdekes. Az ember azon van, hogy mi lesz a következő pillanat, és így tovább.

 
Bedecs.hu   2017. 03. 01.

0

Láttam már rosszabb, de jobb horrort is. Kiszámítható, de egyszer mindenképp meg lehetett nézni.

A film összbevétele 81 705 746 dollár volt (imdb.com).

 

A film az Ouija című film előzményeit meséli el, ötven évvel az első részben történtek előtt játszódik.

(ps)
 

Lin Shaye az egyetlen színész, aki feltűnt a korábbi részben, az Ouija című filmben is.

(ps)