Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
6
Videók
 
HercegPeter   2017. 06. 19.

Megint egy horror, ami csak sikolyokkal és ijesztő fejekkel akar megrémíteni. Sajnos már alig tudnak olyan rémfilmet összerakni, ami a történet alapján is félelmetes. A másik az, hogy kicsit zavaros is. Felesleges megnézni, körülbelül annyit kapunk, mint a többi tucathorrortól.

 
Timo93   2018. 09. 06.

Ritka esetek egyike amikor a folytatás nézhetőbb mint az előző rész. Talán azért mert ez az első rész a történet szerint. Félelmetesebb és kidolgozottabb de még sincs olyan érzetem, hogy ez egy jó film lenne. A jump-scarek egy idő után már unalmasak és gagyik. Egyszer nézhető.


 
zsozsesz   2017. 01. 21.

Az biztos, hogy az első részénél mindenképpen jobban kidolgozott és érthetőbb. Maga a film elég klisés volt, de mégis volt olyan pillanat mikor igencsak megugrottam. A szereplők életszerűek voltak, a hangulata, hogy nem a mostani időkben játszódik hitelesebb is. Azonban mégsem használták ki az összes lehetőséget, így csak egy közepes kategóriájú horror marad.

 
BThomi   2017. 02. 12.

Nem volt rossz film, de mint minden horrornál ez is csak alulról súrolja az átlagos szintet. Annak örülök, hogya kedvenc filmgyáram készítette, és ez meg is látszott rajta. De ebben a témában egész egyszerűen ennyi fért bele. Lassan nem tudok megijedni.

 
Topicica   2016. 12. 15.

Lehet, azért kötött le és tetszett, mert mostanában egymás után sok szemetet láttam, de nekem átjött. Nem az a rettegős horror, moziba meg tutira nem mennék el érte, de itthoni esti filmnek jó volt. És én várom a folytatást, amire a végén utaltak.

Lulu Wilson
Elizabeth Reaser
Annalise Basso
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Annalise Basso
Elizabeth Reaser
 
A rendezőnek apró trükkökkel (régi mozitekercseket idéző "cigarettanyom" a kép sarkában, az Oculusból ismert tükör elhelyezése a háttérben, "szétválni a lehető legrosszabb ötlet"-műfajreflexív duma, stb.) pont annyi pluszt sikerült vinnie a filmjébe, hogy kitűnjön a hasonszőrű produkciók arctalan tömegéből. 8/10 több»
 
Már várom a rendező következő filmjét, amiről remélhetőleg végre a fiatal tehetség Magnum opusaként számolhatok be - ezzel ugyanis még adós az egyébként egyenletes jó színvonalon dolgozó horrordirektor.
8/10 több»
 

A film az Ouija című film előzményeit meséli el, ötven évvel az első részben történtek előtt játszódik.

(ps )
 

Lin Shaye az egyetlen színész, aki feltűnt a korábbi részben, az Ouija című filmben is.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.