Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
55%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
4
Videók
Ouija
 
Timo93   2018. 09. 06.

legújabb vélemény

Tipikus tömeg horror film. Sokáig nem történik semmi, unalmas. Maga a cselekmény még jó is lehetne de a megvalósítás borzalmas, pedig az előzetes meglepően ígéretesnek tűnt. Egyszer bőven elég megnézni, még sok is.

 
stomachh   2017. 02. 09.

Nagyon-nagyon gyenge lett. Kar elvesztegetni ra az idot.


 
ElfRider   2015. 06. 22.

1000-féle képen feldolgozták már ezt a szellemidézős témát. Szellemet idéznek, aztán a szellem nem túl barátságos. Azt nem mondanám, hogy rossz film lett, de semmi újdonságot nem tud nyújtani, nem tudja igazán felkelteni az érdeklődést emiatt. Egyedü... több»

 
cunci   2015. 06. 16.

Tonnaszámra adogatják ki az ilyen horrorokat. Szerintem egy ötlettelen, klisés tömegcikk, semmi több. Az első 40 percben az ég egy adta világon semmi nem történik, csak a rendkívül egyszerű és klisés történet kerül kibontásra, majd ezután kapunk még ... több»

 
a-arnold   2016. 09. 11.

Jobbra számítottam. Elég gyenge történet, izgalmas részek is alig alig vannak benne, másnap szerintem arra sem fogok emlékezni miről szólt a film. Unaloműzésnek 1x meg lehet nézni, de többet ne várjunk tőle...

 
romeo666   2015. 09. 19.

Ahogy elnézem én eléggé átlag elleni vagyok :D ami itt kevés pontozású nekem az tetszik és ami nagyobb pontozás az meg nem jön be... (kivételek vannak persze) Mivel imádom a szellemes/Démonos filmeket és hiába nyúztak le 100 bőrt is én akkor is szere... több»

 
Jolly Joker   2018. 07. 09.

Nem találtam a filmben hibát, jó kis történetet mutatott be. Aki sok démonos horrort látott már annak lehet, hogy nagy újdonságot nem fog hozni, de egy jól összerakott horror kevés klisével. Új horror fanatikusoknak kötelező!

Galéria (11)

Olivia Cooke
Douglas Smith
Olivia Cooke
Douglas Smith
Douglas Smith
Olivia Cooke
Daren Kagasoff
Shelley Hennig
Olivia Cooke
Daren Kagasoff
Douglas Smith
Olivia Cooke
Daren Kagasoff
Olivia Cooke
Olivia Cooke

Videók (4)

 
Mégis miért érdemes megnézni ezt a középszerű horrorfilmet? Azért, mert a stílus jellegzetességeit bemutató iparosmunkának nem rossz, a fényképezése szép, az alkalmazott trükkök nagyjából rendben vannak, és még egy tűrhető fordulatot is sikerült beleszuszakolni a forgatókönyvbe. 5/10 több»