Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
4
Videók
 
a-arnold   2016. 09. 11.

Jobbra számítottam. Elég gyenge történet, izgalmas részek is alig alig vannak benne, másnap szerintem arra sem fogok emlékezni miről szólt a film. Unaloműzésnek 1x meg lehet nézni, de többet ne várjunk tőle...

 
ElfRider   2015. 06. 22.

1000-féle képen feldolgozták már ezt a szellemidézős témát. Szellemet idéznek, aztán a szellem nem túl barátságos. Azt nem mondanám, hogy rossz film lett, de semmi újdonságot nem tud nyújtani, nem tudja igazán felkelteni az érdeklődést emiatt. Egyedül Olivia Cooke miatt volt 1-2 kellemes emlékek, aki a Bates Motel c. sorozat miatt kedves számomra.


 
cunci   2015. 06. 16.

Tonnaszámra adogatják ki az ilyen horrorokat. Szerintem egy ötlettelen, klisés tömegcikk, semmi több. Az első 40 percben az ég egy adta világon semmi nem történik, csak a rendkívül egyszerű és klisés történet kerül kibontásra, majd ezután kapunk még néhány felesleges fordulatot is, hogy aztán néhány rosszul kivitelezett ijesztgetés is szerepet kapjon. Az Ouija az a fajta horror, ami miatt sokan temetik manapság a műfajt.

 
Timo93   2018. 09. 06.

Tipikus tömeg horror film. Sokáig nem történik semmi, unalmas. Maga a cselekmény még jó is lehetne de a megvalósítás borzalmas, pedig az előzetes meglepően ígéretesnek tűnt. Egyszer bőven elég megnézni, még sok is.

 
stomachh   2017. 02. 09.

Nagyon-nagyon gyenge lett. Kar elvesztegetni ra az idot.

Olivia Cooke
Douglas Smith
Olivia Cooke
Ana Coto
Douglas Smith
Douglas Smith
Ana Coto
Olivia Cooke
Daren Kagasoff
Shelley Hennig
Olivia Cooke
Daren Kagasoff
Douglas Smith
Ana Coto
Olivia Cooke
Daren Kagasoff
Olivia Cooke
Ana Coto
Ana Coto
Olivia Cooke
 
Mégis miért érdemes megnézni ezt a középszerű horrorfilmet? Azért, mert a stílus jellegzetességeit bemutató iparosmunkának nem rossz, a fényképezése szép, az alkalmazott trükkök nagyjából rendben vannak, és még egy tűrhető fordulatot is sikerült beleszuszakolni a forgatókönyvbe. 5/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.