Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55

Démonaink (2016)

Always Shine
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Démonaink
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

A tartalommal alapján sokkal jobbra számítottam, egy nagyon demoralizáló film és értelmetlen is egyben.

 
HercegPeter   2018. 01. 14.

A történettel és a szereplőkkel nem volt gond, de nem is tartom egy kimondottan jó filmnek. Szerintem tovább is húzhatták volna. Próbálhatták volna kicsit tovább feszíteni a húrt, nagyobb feszültséget elérni és az utolsó cseppet a pohárban (az át nem adott szerepfelkérést) kicsit későbbre halasztani. A telefonos jelenet túlságosan kiszámítható volt. Ugyanúgy túl rövidnek éreztem az ezt követő részt is. Tovább is mutathatták volna, ahogy belehelyezi magát a másik lány helyzetébe. A befejezés azonban jó pontban érkezett, ott már egy teljesen más film kezdődött volna, így jó hogy vége lett. De addig többet is tehettek volna bele. Gondolom az volt a céljuk, hogy ne húzzák el addig, hogy már unalmas legyen, de szerintem átestek a ló túloldalára. Az viszont érdekes, hogy míg a film egyik fontos témája a meztelenség, mégsem volt benne olyan pucér jelenet, ahol mutattak is volna valamit. Eleinte nem tudtam, hogy a végén megölik egymást, vagy az ágyban kötnek ki. Ja, és nem tudom kinek tűnt még fel, de a főszereplő csaj, igen komoly Emilia Clarke hasonmás. Összességében egy nézhető film, de nem hoztak ki belőle mindent.


 
issue   2016. 07. 08.

Nők nők nők és szenvedély. Irigység, féltékenység, versengés. Ezzel mindent elmondtam. Különben egy jó kis mozi. Ajánlom mindenkinek.

 
Riot   2016. 04. 17.

Nem rossz film, de nem nézném meg még egyszer. A színészi alakítások is elég középszerűek....

Mackenzie Davis
Mackenzie Davis
Mackenzie Davis
Mackenzie Davis
Caitlin Fitzgerald
Mackenzie Davis
Caitlin Fitzgerald
Mackenzie Davis
Mackenzie Davis
Mackenzie Davis
Caitlin Fitzgerald
Caitlin Fitzgerald
 

A film forgatókönyvének írója, Lawrence Michael Levine maga is játszik a filmben.

(hp)
 

Az utómunkálatok költségeit egy Kickstarter kampány keretében gyűjtötték össze a film készítői. A kampány során több mint 22 ezer dollár támogatást szereztek.

(hp)
 

A film világpremierje 2016. április 15-én volt a Tribeca Filmfesztiválon.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.