Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Andy Biersack
Booboo Stewart
Andy Biersack
Andy Biersack
John Bradley
Malcolm McDowell
Mark Boone Junior
John Bradley
Andy Biersack
Andy Biersack
Andy Biersack
Andy Biersack
Malcolm McDowell
Andy Biersack
John Bradley
Bill Goldberg
Andy Biersack
Andy Biersack
Andy Biersack
Tori Black
Denise Richards
Tori Black
Andy Biersack
 
Syracuse   2020. 04. 24.

legújabb vélemény

Vegyesek az érzéseim. Először is szándékoltan úgy ültem le a film elé, hogy nem fogom komolyan venni, ez be is jött, szórakoztató volt. Másodszor szerintem nagyon el vannak túlozva egyes dolgok és a rossz értelemben, a rock- és metalközösséget ennél intelligensebb módon is ki lehet önparodizálni. A horror elemek legalább dobtak rajta.

 
necum   2017. 04. 10.

Szeretm, amikor az amerikai filmezés kitermel ilyesféle alkotásokat is. Szerintem tök rendben volt, jók voltak a szereplők és a történet is bejött.


 
feri1   2017. 01. 15.

Szerintem roppant tanulságos film, főleg a fiatalabb ambiciózus generációnak. Nézzétek meg!

 
Vanessa Dorkó   2018. 09. 22.

Nagyon jól kiforgatja a film a témát és tanulságos is főleg azoknak akik szeretik az okkult dolgokat. Rock és metál rajongóknak mindenképpen ajánlanám főleg mert Andy Biersack kifejezetten jól játszik benne :)

 
Deku   2017. 12. 23.

Nagyon elrontották, érződik, hogy a történet szinte félkész állapotban van. Hát ez a film nem ütötte meg a mércét amit felállítottam neki. Sajnos azt az időt nem kapja meg az ember amit elvesztegetett rá de ez már csak egy ilyen.

 
Az ordító hiányosság akkor érkezik, amikor nekilátunk elmélyedni a látottakban, ezt követően dühítő lesz a kihagyott lehetőség, majd el fogjuk felejteni a filmet. Kivétel ez alól a zenéje, mert azt még most is hallgatom. több»

A film összbevétele 74 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő Andy Biersack és Ben Bruce valóban ismert zenekarok tagjai. Ben az Asking Alexandria nevű brit metal banda gitárosa, míg Andy az Black Veil Brides énekese.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.