Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90

Amerikai nő (2020)

American Woman
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Amerikai nő
 
catberry   2020. 04. 24.

legújabb vélemény

a film alapvetően nézhető volt, viszont nagyon vontatottra sikeredett. A lánya eltünéséről alig esik szó, szinte maximum fél órát beszélnek róla alig egy pár szót. Rengeteg platformon a Dráma és Misztikus besorolást kapta. Kérdem én, mi a franc volt ezen misztikus?....

 
Archívum   2020. 03. 29.

Valahogy annyira nem jött be az alapsztori, a karakterek meg egy kissé idegesítőek is voltak, szóval nem akarom én lehúzni ezt a filmet, de azért megjegyezném, hogy csak az nézze meg, aki egyszerűen szereti az életszerű drámákat.


 
Jackob   2020. 03. 30.

Az Amerikai nő nem igazán hagyott mély nyomott bennem, ettől függetlenül örülök, hogy rátaláltam, mert úgy érzem, hogy mindenképp kióg a sorból a mai filmfelhozatalban. Egy kicsit komor és talán egy kicsit vontatott is, de érdemes egyszeri megnézésre belevágni.

 
zeus1000   2018. 12. 13.

Sienna Miller végre bebizonyíthatta, hogy nagyszerű színésznőm, az alakítása sokat hozzátett a dráma erőteljes kibontakozásához. Felkavaró, tragikomikus film, szerintem nem csak a műfaj kedvelőinek fog tetszeni.

 
juliS   2018. 12. 01.

Drámai történet egy nőről, aki nem éppen példaértékű életet él, de minden egyes nehéz helyzethez próbál felnőni és a maximumot kihozni belőle. Nem egy vidám sztori, sokkal inkább egy jókora érzelmi pofont ad a nézőnek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.