Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%

Amerikai nő (2020)

American Woman
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Amerikai nő
 
Mia1982   2020. 07. 20.

legújabb vélemény

Nagyon jó életszerű dráma! Sienna Miller fantasztikusan alakított, ahogyan a többi színész is. A sztori megéríntett, pont a lassusaga miatt ütött akkorát.

 
catberry   2020. 04. 24.

a film alapvetően nézhető volt, viszont nagyon vontatottra sikeredett. A lánya eltünéséről alig esik szó, szinte maximum fél órát beszélnek róla alig egy pár szót. Rengeteg platformon a Dráma és Misztikus besorolást kapta. Kérdem én, mi a franc volt ezen misztikus?....


 
Milán   2020. 03. 30.

Az Amerikai nő nem igazán hagyott mély nyomott bennem, ettől függetlenül örülök, hogy rátaláltam, mert úgy érzem, hogy mindenképp kióg a sorból a mai filmfelhozatalban. Egy kicsit komor és talán egy kicsit vontatott is, de érdemes egyszeri megnézésre belevágni.

 
Toldi   2020. 03. 29.

Valahogy annyira nem jött be az alapsztori, a karakterek meg egy kissé idegesítőek is voltak, szóval nem akarom én lehúzni ezt a filmet, de azért megjegyezném, hogy csak az nézze meg, aki egyszerűen szereti az életszerű drámákat.

 
zeus1000   2018. 12. 13.

Sienna Miller végre bebizonyíthatta, hogy nagyszerű színésznőm, az alakítása sokat hozzátett a dráma erőteljes kibontakozásához. Felkavaró, tragikomikus film, szerintem nem csak a műfaj kedvelőinek fog tetszeni.

 
juliS   2018. 12. 01.

Drámai történet egy nőről, aki nem éppen példaértékű életet él, de minden egyes nehéz helyzethez próbál felnőni és a maximumot kihozni belőle. Nem egy vidám sztori, sokkal inkább egy jókora érzelmi pofont ad a nézőnek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.