Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
57
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
4
Képek
4
Videók

Vélemények: Amundsen (2019)

 
Caravaggio1978   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

mérföldkő?

Elég unalmasra és élvezhetetlenre sikerült,egy teljesen értelmetlen küldetésről készült mozi,hányan odavesztek a semmiért,nos igazándiból erre nem térek ki. Tehát a film közben ha otthon vagy nyugodtan meg lehet ebédelni ,nem köti le az embert

 
indingo   2019. 11. 26.

Egyszerű, könnyen követhető történet, mindent készen kapunk, semmi izgalom és azaz érzésünk nem csak a film helyszíne jeges és hófödte, de mintha a néző is fagyos hangulatba kerülne a végére.


 
trinagl   2019. 11. 13.

Bár elképesztően hangulatos film, ami jó időre ráragad az emberre, mindezek ellenére szerintem nagyon elillan az egész. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy még egyszer meg akarjam néni ezt a filmet, pedig nem volt rossz, és az alakítások is egészen jóra sikeredtek, mindezek ellenére azt mondanám, hogy ez csupán egy "egyszernéző".

 
michal   2019. 11. 10.

Nagyon jó film az Amundsen, talán túlságosan is süt róla az, hogy profi mű, és talán pont emiatt is marad egy felejthető mű. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, de nem sok marad az egészből.

 
bob.007   2019. 06. 25.

Ha az volt a rendező szándéka, hogy egy közepesen izgalmas, kissé drámai kalandfilmet készítsen, akkor rendben van. Ha viszont Amundsenről és a világ egyik legjelentősebb felfedező útjáról akart filmet készíteni, az már sajnos kevésbé sikerült. Értem én, hogy kicsit az "ember" felől akarta megközelíteni az eseményeket, de ennek az lett az eredménye, hogy a szükségesnél több fölösleges párbeszéd került a filmbe, ráadásul olyan görcsösen Amundsenre összpontosít, hogy az egész úgy jön át, mintha egyedül az övé lenne minden érdem. Sajnos több sebből vérzik a film, de semmiképp nem nevezném menthetetlenül rossznak, érdemes megnézni, csak az én elvárásaimnak nem felelt meg.

 
mártilány   2019. 03. 19.

Szeretem az életrajzi filmeket, de ez nem fogott meg. Legalábbis fölösleges moziban nézni, annyira lapos és unalmas. Egy igazi száraz életrajz, semmi több, pedig Amundsen élete pont nem arról híres, hogy unalmas lett volna. Igazából minden fontosabb mozzanatot rögzít a film, mégis hiányzik belőle az izgalom, a feszültség. Ennél többet vártam tőle.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.