Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
4
Videók

Vélemények: Amundsen (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
bob.007   2019. 06. 25.

Ha az volt a rendező szándéka, hogy egy közepesen izgalmas, kissé drámai kalandfilmet készítsen, akkor rendben van. Ha viszont Amundsenről és a világ egyik legjelentősebb felfedező útjáról akart filmet készíteni, az már sajnos kevésbé sikerült. Értem én, hogy kicsit az "ember" felől akarta megközelíteni az eseményeket, de ennek az lett az eredménye, hogy a szükségesnél több fölösleges párbeszéd került a filmbe, ráadásul olyan görcsösen Amundsenre összpontosít, hogy az egész úgy jön át, mintha egyedül az övé lenne minden érdem. Sajnos több sebből vérzik a film, de semmiképp nem nevezném menthetetlenül rossznak, érdemes megnézni, csak az én elvárásaimnak nem felelt meg.

 
mártilány   2019. 03. 19.

Szeretem az életrajzi filmeket, de ez nem fogott meg. Legalábbis fölösleges moziban nézni, annyira lapos és unalmas. Egy igazi száraz életrajz, semmi több, pedig Amundsen élete pont nem arról híres, hogy unalmas lett volna. Igazából minden fontosabb mozzanatot rögzít a film, mégis hiányzik belőle az izgalom, a feszültség. Ennél többet vártam tőle.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.