Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 03. 23.

legújabb vélemény

Kicsit lassú tempójú, de erős dráma, Catherine Keener alakítása a film legerősebb pontja. Néha viszketett a tenyerem egyes szereplők viselkedése miatt, szomorú, hogy ez az eset valóban megtörtént. 7,5/10

 
Queenakasha   2018. 03. 24.

Sokkoló ez a film és az is hogy ez tényleg megtörténhet, illetve meg is történt. Az emberben annyi indulatot ébreszt, de nincs mit tenni, van hogy egy ilyen későn derül ki vagy egyáltalán. Ez a film szerintem valahogy sokkal jobban mutatja be ezt a történetet mint a Girl next door.


 
BoBamburg   2018. 09. 06.

Elég erős darab, de mint tudjuk a legdurvább sztorikat az élet írja. A könyvet ugyan nem olvastam és a történetet sem ismertem mind ez idáig (sőt, mikor elkezdtem nézni a filmet, akkor sem tudtam róla semmit) így rendesen letaglózott a film. Nyomasztó és szomorú film, főleg a tudat, hogy ilyen dolgok történnek a világba :\

 
Deniel   2018. 09. 05.

Krimirajongóknak kötelező mű! Beteg világban élünk, nagyon beteg emberek között! Nagyon tetszett a rendezése a filmnek, ahogy időben ugrált előre-hátra! Jó párszor ökölbe szorult a kezem amíg néztem!

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Ez a film egyértelműen azoknak ajánlott, akik igen erős idegekkel rendelkeznek. Nem egy könnyen emészthető darab, nagyon sokéáig az emberrel marad. Számos gondolatot szül az emberben.

 

A Rotten Tomatoes oldalán 23%-ot kapott 13 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A teljes filmet egy helyszínen, Los Angeles, California, USA területén forgatták le.

(Bogi87)
 

A világpremier 2007. január 19-én volt az USA-ban.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.