An American Crime: Bűnök

An American Crime

Cikkek
kitka6

Hirdetés

Ez a film igaz történetet dolgoz fel. Az 1960-as években a háziasszony, erősen instabil idegállapottal rendelkező Gertrude (Catherine Keener) - a szegénység, a sok gyerek, és a még több gyógyszer miatt - az őrület felé halad, egyre gyorsabban és gyorsabban, ahogy a napok, hónapok telnek. Majd egy idő után betelik a pohár: az anya minden indulatát és dühét a szegény befogadott kislányon, Sylvianon (Ellen Page) vezeti le. Bármit csinál azért büntetés jár, az anya teljesen összeomlik és a lányt a pincébe száműzi.

Premier: 2007.01.19.

2026.05.21 Tímea Penk

Kiváló

Erős idegzetűeknek

2020.03.23 elekm90

Kicsit lassú tempójú, de erős dráma, Catherine Keener alakítása a film legerősebb pontja. Néha viszketett a tenyerem egyes szereplők viselkedése miatt, szomorú, hogy ez az eset valóban megtörtént. 7,5/10

2018.09.06 BoBamburg

Elég erős darab, de mint tudjuk a legdurvább sztorikat az élet írja. A könyvet ugyan nem olvastam és a történetet sem ismertem mind ez idáig (sőt, mikor elkezdtem nézni a filmet, akkor sem tudtam róla semmit) így rendesen letaglózott a film. Nyomasztó és szomorú film, főleg a tudat, hogy ilyen dolgok történnek a világba :\

2025.08.21 Bányai Csaba

Ez a film kísértetiesen hasonlít A szomszéd lány (The Girl Next Door, 2007) című filmre, és még az is ugyanakkor készült, mint ez.

A Rotten Tomatoes oldalán 23%-ot kapott 13 kritika alapján.Szerző: Bogi87

A teljes filmet egy helyszínen, Los Angeles, California, USA területén forgatták le.Szerző: Bogi87