Ha kizárólag egy mesét választhatnék gyerekkoromból (azok közül, amelyeket szerettem) az biztos, hogy az Anasztázia lenne. A történet kicsit sem a szokványos, kiszámítható, giccses, hercegnős fajtából való. Történelmi alapokon áll: az orosz uralkodó,... Több
Nagyon szép mese, történelmi szálakkal megbolondítva, valós és vélt történetekkel. Szép dalok vannak benne, a rajzok is különösen jók, klasszikus rajzfilm.
Gyönyörű történet, tele izgalommal. Nagyon mély érzésű karakterekkel, a betétdalok felejthetetlenek. Mindenkinek ajánlom.
Én is nagyon szeretem ezt a mesét, és szerintem is gyönyörűek benne a zenék. Kiskoromban viszont nagyon féltem Raszputyintól, ezért gondolom úgy, hogy egy 5 éves gyereknek lehet, hogy nem kéne megnéznie, jó mondjuk mindenki mást tart félelmetesnek és most így utólag megnézve csak mosolygok magamon, de akkor nagyon féltem:D:D
Tényleg szép kis rajzfilm, maradandó zenékkel, aki szereti a Disney-hez hasonló rajzfilmeket, azoknak mindenképp ajánlom. Megindító a történet mindenképp meg kell mutatni a gyereknek.
Hát ez borzadály volt. Nem tudom mit akart ezzel a készítő, de ez minden volt, csak jó nem... Inkább írták volna át teljesen az eredeti történetet, minthogy rajzfilmet így zárjanak le... Nincs értéke igazán a mesének. Nincsenek benne: poénok, sem izg... Több
Nagyon szeretem ez a csodaszép rajzfilmet. Igazi eredeti és gyönyörű történet, melyből tanulhatnak is a gyerekek. Sok igaz tény is megbújik benne. A rajzolásától leesik mindenki álla. A betétdaloktól meg egyenesen libabőrös lesz az ember. A kedvencem a Volt egy régi december.
Nagyon szeretem az ilyen meséket. Olyan jól ki tudják kapcsolni az ember agyát. Meseszépek a szereplők és a zenék is. Miklós cár pedig szinte tényleg hitelesen van megrajzolva. Igazi csoda manapság egy ilyen mesébe botlani. Remélem mindenki látta már.
Szép rajzolású mese de történetileg sok helyen nem korhű, bár tudom, hogy egy Disney mesében nem éppen ez a lényeg, de nekem akkor is fontos lenne. Sok történeti ferdítés van, túl sok. De maga a mese gyönyörű kivitelezésű, a zenék és a történet, a szerelmi törénet is meseszép.
Nagyon jó mese. Tanulságok és tényleg szép történet. A szerelem ereje mindent megold még ha az ember eléggé figyel a jelekre akkor nem lesz semmi baj. És a mese sok eredeti valós információt is közöl. Nagyon szépek benne a zeneszámok is és a denevér nagyon aranyos volt.
Nagyon szép ez a mese és gyönyörűek benne a betétdalok. Nagyon szép ez a feldolgozás. A karakterek is nagyon szépek. Mindenkinek ajánlom, aki egy kedves történetet szeretne látni.