Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
2
Videók
Anna Karenina
 
penzesisti   2017. 07. 31.

legújabb vélemény

A film azt adja amit várni lehet tőle. Romantika, kosztümök, szép díszlet, könnyen követhető, egyszerű mégis jó történet, megfelelő karakterekkel, miliővel.

 
Curacao86   2015. 06. 13.

A megvalósítás, a színpadias, színházi jellege, a történet részek közti váltás, a színek és a jelmezek harmóniája az adott részekkel tetszett. A történet viszont halálosan unalmas és vontatott, tehát eszméletlenül fárasztó és nehéz volt végig nézni, ... több»


 
Panda   2016. 04. 13.

A romantikus drámák egyik klasszikusa ez a film. Érzelmileg megfogó, magával ragadó igazi szerelmi dráma. A története izgalmas és érzelmileg is nagyon megfogó, mélyreható.

 
Sissy   2015. 05. 20.

Imádom Keira Knightley filmjeit és a kosztümös filmeket is szeretem, de ez a film akkor is meglepően jóra sikeredett. Komoly történet, nagyszerű színészek, elképesztően jó díszlet és természetesen az elmaradhatatlan romantikus szálak. Csak ajánlani tudom!

 
Yamakawa   2016. 12. 02.

Borzasztó. Olyan mint egy paródia. Senkinek sem tudom ajánlani.

 
agnes.hoffmann   2015. 01. 28.

Szégyen szemre, sosem olvastam az eredeti művet, úgy vágtam bele ebbe a filmbe. Hiányosságomat pótolandó. Egyszerűen el vagyok tőle ragadtatva. A látvány, mintha egy színházi művet néznék, egyszerűen fenomenális. Érzem a súlyát az egésznek, mégis val... több»

Galéria (21)

Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley

Videók (2)

A film összbevétele 68 929 150 dollár volt (imdb.com).

 

Alicia Vikander a legjobb forgatási élményének tarja a film felvételét.

(Artemisia )
 

A pusztában felvett jelenetek forgatása alatt külön biztonsági szolgálat vigyázott, hogy a környéken gyakori farkasok és medvék ne jelentsenek veszélyt a színészekre és a stábra.

(Artemisia )
 

A stáb 5 napot forgatott a Szentpétervár környéki pusztában, ahol egy meleg víz nélküli faház volt a szállásuk, és rendes ágyak helyett is mindössze tábori ágyak álltak rendelkezésre, az átlag hőmérséklet pedig -40C° körüli volt.

(Artemisia )
 

Kitty szerepét eredetileg Saoirse Ronan játszotta volna, ő azonban az utolsó pillanatban visszamondta a szerepet, így kapta meg Alicia Vikander.

(Artemisia )