Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Anna Karenina (2012)

Anna Karenina
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
21
Képek
3
Videók

Galéria (21)

Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley

Videók (3)

 
Artemisia   2022. 10. 08.

legújabb vélemény a nap véleménye

5
A nő, aki belehalt a szerelembe

Tolsztoj világirodalmi klasszikusa egy fatális szerelmi tragédia. Azonban Tolsztoj világában nem a szerelem öl - hanem a képmutatás. Joe Wright egyedi stílusban redukálta 130 percre a közel 1300 oldalas regényt, ugyanis elsősorban hangulattal és képi... teljes kritika»

 
Curacao86   2015. 06. 13.

0

A megvalósítás, a színpadias, színházi jellege, a történet részek közti váltás, a színek és a jelmezek harmóniája az adott részekkel tetszett. A történet viszont halálosan unalmas és vontatott, tehát eszméletlenül fárasztó és nehéz volt végig nézni, ... több»

 
penzesisti   2017. 07. 31.

0

A film azt adja amit várni lehet tőle. Romantika, kosztümök, szép díszlet, könnyen követhető, egyszerű mégis jó történet, megfelelő karakterekkel, miliővel.

 
Panda   2016. 04. 13.

0

A romantikus drámák egyik klasszikusa ez a film. Érzelmileg megfogó, magával ragadó igazi szerelmi dráma. A története izgalmas és érzelmileg is nagyon megfogó, mélyreható.

 
Sissy   2015. 05. 20.

0

Imádom Keira Knightley filmjeit és a kosztümös filmeket is szeretem, de ez a film akkor is meglepően jóra sikeredett. Komoly történet, nagyszerű színészek, elképesztően jó díszlet és természetesen az elmaradhatatlan romantikus szálak. Csak ajánlani tudom!

 
Yamakawa   2016. 12. 02.

0

Borzasztó. Olyan mint egy paródia. Senkinek sem tudom ajánlani.

 
agnes.hoffmann   2015. 01. 28.

0

Szégyen szemre, sosem olvastam az eredeti művet, úgy vágtam bele ebbe a filmbe. Hiányosságomat pótolandó. Egyszerűen el vagyok tőle ragadtatva. A látvány, mintha egy színházi művet néznék, egyszerűen fenomenális. Érzem a súlyát az egésznek, mégis val... több»

A film összbevétele 68 929 150 dollár volt (imdb.com).

 

Alicia Vikander a legjobb forgatási élményének tarja a film felvételét.

(Artemisia )
 

A pusztában felvett jelenetek forgatása alatt külön biztonsági szolgálat vigyázott, hogy a környéken gyakori farkasok és medvék ne jelentsenek veszélyt a színészekre és a stábra.

(Artemisia )
 

A stáb 5 napot forgatott a Szentpétervár környéki pusztában, ahol egy meleg víz nélküli faház volt a szállásuk, és rendes ágyak helyett is mindössze tábori ágyak álltak rendelkezésre, az átlag hőmérséklet pedig -40C° körüli volt.

(Artemisia )
 

Kitty szerepét eredetileg Saoirse Ronan játszotta volna, ő azonban az utolsó pillanatban visszamondta a szerepet, így kapta meg Alicia Vikander.

(Artemisia )