Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Arkansas (2020)

Arkansas
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
jabor   2020. 12. 11.

legújabb vélemény

1
Új hullám

"Hálás" az alaptéma. Könnyen össze lehet belőle hozni egy ész és történet nélküli lövöldözést. Itt viszont mást kapunk. Friss, új karaktereket kapunk. Egy kellemes utazás a film, lassan és nyugodtan ismerjük meg a már kevésbé nyugodtnak mondható karaktereket. Remek jellemvonásokkal lettek megáldva, amely mellé társul a szintén remek párbeszédek és történetmesélés. Aztán szépen lassan összeérnek a szálak, s még mindig izgatottan várjuk, hogy mi lesz a bonyodalom végkifejlete, melyet sikerült remekül összehozni.

 
Fidos   2020. 07. 14.

1

Semmi különöst nem vártam a filmtől – ez a hosszú élet titka –, mégis egészen könnyedén lepett meg azzal, hogy mennyire élvezhető és jó filmélmény volt.


 
Buffy   2020. 11. 28.

0

A rendező Tarantinósat szeretne játszani, csak sajnos nem ment neki igazán, mert Tarantino az Tarantino, és első filmes rendezőként ne másoljon ennyire egyértelműen másokat az, aki nem tudja belevinni a saját hangját a dologba. Ettől függetlenül nem annyira rossz.

 
Kamilla   2020. 08. 30.

0

Intenzív, mozgalmas, sötét, valahol mégis szórakoztató és egészen leköt - én melegen tudom ajánlani ezt a filmet, amiről egyébként nem sokat hallottam.

Galéria (6)

Videók (1)

 

Clark Duke a filmben minden nap más profi pankrátor pólóját viseli.

(Varga_Júlia)
 

Clark Duke, aki John Brandon regényéből írta a forgatókönyvet, rendezte a filmet, és még játszik is benne, eredetileg Arkansasból származik.

(Varga_Júlia)