Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
21
Szereplők
2
Vélemények
18
Képek
5
Videók
A sértés
 
trinagl   2018. 11. 12.

Amellett, hogy a film feszültséggel teli, egy igencsak komoly társadalmi jelenséget és talán problémát feszeget, ami egy kissé lassan, de annál erőteljesebben van kifejtve. Nekem nagyon tetszett ez a film, és másnak is csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer néz meg. Nagyon elgondolkodtató.

 
sadis   2018. 11. 10.

Nem igazán tudtam élvezni ez a filmet. Számomra egy kissé lassú volt a cselekmény története. Szóval, egész biztosan rá kell hangolódni, de kérdés, hogy mikor tud az ember annyi türelmet összeszedni, ezt egy kicsit sajnáltam.

Adel Karam
Adel Karam
Kamel El Basha
Adel Karam
Christine Choueiri
Adel Karam
Camille Salameh
Adel Karam
Kamel El Basha
Rita Hayek
Adel Karam
Kamel El Basha
Adel Karam
Kamel El Basha
Adel Karam
Adel Karam
Adel Karam
Kamel El Basha
Kamel El Basha
Kamel El Basha
Adel Karam
 
A sértés a világ bármelyik pontján érthető és átélhető film, ami nagyon bölcsen és érzékenyen mesél nekünk a mindenkinek birtokában lévő igazságról és a háborúról, ami a fejekben tovább dúl, még évtizedekkel azután is, hogy elhallgattak a fegyverek. több»
 
Tony becsületes, libanoni keresztény autószerelő. Yasser becsületes, palesztin menekült építésvezető. A történet elején egy pitiáner dolgon összeszólalkoznak, és innentől nincs megállás… több»
 
A külföldi filmek Oscarjára joggal jelölt film további erőssége az a felismerés, hogy haraggal nézni a múlt kútjába igencsak kockázatos vállalkozás. Itt is, ott is rémes csontvázak eshetnek ki a szekrényből. több»
 

A film cselekményét az 1975-ös libanoni polgárháború inspirálta.

(hp)
 

Ez az első libanoni film, melyet Oscar-díjra jelöltek.

(hp)
 

Ezt a filmet nevezte a 90. Oscar-gálára Libanon, a bizottság pedig be is választotta a legjobb idegen nyelvű filmek kategóriájába.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.