Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
23%

Az Arthur-átok (2022)

Arthur, malédiction
Filmadatlap
 
13
Szereplők
5
Vélemények
28
Képek
6
Videók

Galéria (28)

Videók (6)

 
BRANTON Nézhetetlen  2022. 07. 30.

legújabb vélemény

1
[email protected] Besson

Nem tudom, hogy túl sokat ittam-e, vagy ez tényleg ennyire rossz volt? Minden, már korábban leírt véleménnyel maximálisan egyet tudok érteni. Kínos volt az egész. Pedig az alapötlet egyébként jó, sőt, meg merem kockáztatni, hogy zseniális. Az pedig, hogy ebből ilyen gyenge alkotást sikerült kihozni... Nos, az is zseniális, csak éppen más oldalról.

 
bart   2022. 07. 21.

1

Fuh, hát szerintem ez eszméletlenül mellément. Nagyon kiszámítható a cselekmény, ami talán még nem is lenne baj, hiszen nem feltétlenül kell elvárni egy ilyen kaliberű filmtől, hogy bővelkedjen a fordulatokban. Viszont annyira klisés az egész, hogy már fájdalmas volt nézni.

 
Zoltán   2022. 07. 15.

1

Én nagyon bíztam ebben a filmben. Vártam is Besson miatt, de itt valami igencsak félresiklott. Szerintem bőven volt benne potenciál, de összességében egy nagy blöffnek találtam. Három csillagot adok rá, mert nem igazán lép túl a középszerűségen.

 
Eastern79   2022. 07. 29.

0
Hát ez meg mi?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Őszintén szólva, fogalmam sincs mit akart Besson ezzel a filmmel. Az Arthur és a villangók univerzumához abszolút nem passzol a horror műfaja, ráadásul a sztori nélkülöz minden logikát… Arról nem beszélve, hogy az elcsépelt horror-kliséket ismételgeti. Egysíkú karakterek, csapnivaló színészi teljesítmény és borzalmas operatőri munka teszi felejthetetlenné, sajnos nem pozitív értelemben. Nézhetetlen, élvezhetetlen, abszolút csalódás.

 
vrglaurella   2022. 07. 30.

0

Elég cringe volt ez az egész felhozatal, nem beszélve a csapnivaló szereplőkről. Konkrétan, néha én éreztem magam kellemetlenül. Nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyen rossz színészi játékot.

A film 26 327 975 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 15 603 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Luc Besson producerként és forgatókönyvíróként is részt vett a munkálatokban.

(csd)
 

Barthélémy Grossmann első nagyjátékfilmes rendezése.

(csd)