Október a Telekom TV GO-n: Ezeket a premierfilmeket nem érdemes kihagynod

Októberben sem maradunk izgalmas megjelenések nélkül, a Telekom TVGO ugyanis ebben a hónapban is gondoskodik arról, hogy legyen mit néznünk a hűvösebb napokban. Érkezik a Jurassic World: Világuralom, illetve a Fekete Telefon, amelyben Ethan Hawke eddigi legfélelmetesebb alakítását nyújtja. Ez viszont csak a jéghegy csúcsa, olvass tovább!

A Telekom TVGO októberben is széles kínálattal érkezik, a legfrissebb megjelenések között ott van Goran Stolevski rendezésében készült Nem leszel egyedül, amelynek főszerepében nem más, mint Noomi Rapace látható.

A Jurassic World: Világuralommal az utolsó fejezetéhez érkezett Colin Trevorrow epikus trilógiája. A film hatalmas sikert aratott a mozikban, most pedig végre streamingen is elérhető. Trevorrow rendezése nem csupán izgalmas kalandot, akciót, hanem lélegzetelállító látványt és parádés szereposztást ígér olyan nevekkel a főszerepekben, mint Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern, Omar Sy és Bryce Dallas Howard.

D.J. Caruso korábban olyan nagysikerű produkciókkal aratott sikert, mint a Pénz beszél, A negyedik, illetve a Kemény zsaruk és a Smallville című sorozatok. A rendező legújabb filmje, a Bezárva osztatlan sikert aratott a nézők és a kritikusok körében is. A Bezárva a thriller és horror elemeit ötvözi, így mindkét műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan darab.

A már említett Fekete telefon egy igazi “különlegesség”, hiszen Ethan Hawke alakításától garantáltan mindenkiben megfagy a vér. A rendező, Scott Derrickson ezúttal sem bízott semmit sem a véletlenre, hiszen ő maga is “természetfeletti thrillerként” nevezte meg a film műfaját. Kizárólag erős idegzetűeknek!

Az animációs filmek kedvelőinek is van egy jó hírünk, a Telekom TVGO műsorkínálatába ugyanis megérkezett a Minyonok: Gru színre lép, amely garantáltan remek szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ezzel pedig még közel sem értünk a végére, a teljes listát lentebb találod, az egyes filmekhez pedig külön mellékeltük a premierdátumot is, minden további információt, érdekességet, tartalmat, előzetest és jelenetfotókat pedig megtalálsz az adatlapon. A premier napjától kezdődően a filmet el is indíthatod az adatlapon található “Lejátszás a Telekom TVGO-n” feliratú gombra kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

#13

60 Nem leszel egyedül  (2022)

(9) (3)

dráma | horror

Telekom TVGO

A 19. század elején járunk, amikor egy kis macedón faluban különös természetfeletti jelenségek válnak mindennapossá.

október 1.
#12

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»

október 9.
#11

dráma | sci-fi

Telekom TVGO

Az év 2056. A lepusztult Föld irányítása hét kormányvállalat között oszlik meg. Az oxigén kifogyóban van, és az emberiség kénytelen új utakat találni a túléléshez.  A... több»

október 6.
#10

70 Lángoló tenger  (2021)

(1) (1)

akció

Telekom TVGO

Egy olajfúrótorony összeomlik a norvég partoknál, a helyszínre érkező kutatók pedig rövidesen azzal szembesülnek, hogy sokkal súlyosabb jelenség húzódik a történtek mögött.

október 6.
#9

68 Bezárva  (2022)

(4) (3)

dráma | horror | thriller

Telekom TVGO

Egy egyedülálló anya és két gyermekével együtt fogva tartja a nő erőszakos és agresszív volt férje. Jessica mindent megtesz, hogy megszervezze a szökésüket, mielőtt túl... több»

október 13.
#8

57 Gyilkos party  (2022)

(2) (2)

misztikus | vígjáték

Telekom TVGO

Jeanne Chardon-Spitzert, a briliáns építésznőt egy rendkívül titokzatos és különcnek tűnő család megbízza a Daguerre-kastély felújításával, amely birtokukban lévő... több»

október 13.
#7

animáció

Telekom TVGO

Tommy, a fiatal nyúl békésen él családjával egy szép házban, sok baráttal körülvéve. Ám kishúga születése megzavarja Tommy gondtalan mindennapjait, miatta pedig az ötödik... több»

október 20.
#6

horror

Telekom TVGO

Egy élőszereplős játék résztvevői kénytelenek megszakítani a képzelt összecsapást, miután több rejtélyes gyilkosság történik közöttük. A csapat elhagyja a bunkert, míg... több»

október 20.
#5

27 Az Arthur-átok  (2022)

(6) (3)

horror

Telekom TVGO

A 18 éves Alex évek óta nagy rajongója Arthur és a villangók mesének. Barátai egy kis kiruccanásra viszik őt abba a házba, ahol ezeket a mesefilmet forgatták. A társaság... több»

október 20.
#4

68 A hónap dolgozója  (2022)

(3) (1)

vígjáték

Telekom TVGO

Vincent mindig is élvezte a családja státuszából fakadó előnyöket. Amikor a kormány megszavaz egy hatalmas takarékossági tervet, Vincent anyagi biztonsága igencsak kérdésessé... több»

október 20.
#3

71 Fekete telefon  (2021)

(24) (10)

dráma | horror

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el.  Következő áldozatai azonban nem hajlandók... több»

október 23.
#2

animáció

Telekom TVGO

Félix megvan győződve arról, hogy a tengeren eltűnt édesapja még mindig életben van, ezért útnak indul, hogy felkutassa őt. több»

október 27.
#1

animáció | családi | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

Az 1970-es évek derekán, melyet meghatároztak a tupírozott frizurák és a farmerek, Gru (Steve Carell) egy csendes kertvárosban nevelkedett, mit sem sejtve arról, mekkora tetteket is... több»

október 30.