Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Aurora
 
nobody.zero   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

Finn humor, melankólia és valami különös gyengédség jellemzi a filmet. Nekem nagyon tetszett a narratív stílusa, a gyönyörű finn táj pedig nem engedi lankadni a figyelmet. Számos aktuális problémát is érint, pl. a bevándorlók helyzete, az alkoholizmus, a családok helyzete. Az előadásmód nem kiemelkedő, mégis egy igazán szerethető film kerekedett ki belőle.

 
matrosh1980   2019. 10. 27.

Nem akartam lepontozni, mert végül is ez a film nem több, mint amit ígér az előzetes is, ettől függetlenül szerintem nagyon összecsapott a sztorija, és igazából a karaktereket is úgy érzem, jobban kidolgozhatták volna.


 
juliS   2019. 02. 18.

Nem érzem, hogy lenyűgözött volna, de elég szépen bemutatja az európia menedékkérők helyzetét. Próbálja magát csupaszív történetként beállítani, de még így is meglehetősen "hidegnek" éreztem.

 
jannniisscem   2019. 02. 10.

Nem egy szokványos vígjáték, az tény, bár én kevésbé tudtam ráhangolódni a humorára, ennek ellenére szerintem remek kis film, amit bármikor elő lehet húzni a tarsolyból akár egy sima unalomzőnek is. Maximumot nem tudok adni rá, de egy tisztességes négy csillag azért jár érte. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.