Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Avenue 5 (2020-2022)

Avenue 5
Filmadatlap
 
34
Szereplők
4
Vélemények
38
Képek
9
Videók

Galéria (38)

Hugh Laurie

Videók (9)

 
harnas1207 Nézhetetlen  2022. 12. 25.

legújabb vélemény

0

Borzalmas! Kellemetlen, gagyi vígjáték.

 
JRD   2022. 11. 02.

0

Fricska. Komédia. Vígjáték. Bizonyos tekintetben társadalom kritika. Teljes mértékben abszurd, és olyan duma van benne, hogy nem lehet nem szeretni. Pedig nettó ökörködés, és mégis elgondolkozol rajta. Érdemes megnézni. Ha csak kikapcsra vágysz, akko... több»

 
Norbert93   2020. 03. 26.

0
Avenue 5 avagy út a semmibe/unalomba

Első körben talán fantázadúsnak és öteletesnek tűnhet, de igazság szerint a nagy semmiről szól az egész. Gyakorlatilag van egy turista űrhajó, ami tesz egy kört a Szaturnusz körül, nagyjából, mintha arról szól a hogy hajóútra megyünk, megnézünk messziről egy szigetet aztán irány vissza. Luxuskörülmények között. Ezekből kifolyólag egyértelmű hogy valami fejetlenségnek kell történnie és a továbbiakban a hajón utazó karakterek személyiségjegyei fog múlni, hogy milyen lesz a film. Ugyanis meghalt az út biztonságáért és a hajó műszaki irányításáért felelős valódi "kapitány" és a pánikba esett emberek a kapitánynak öltöztetett, ám a smúzoláson kívül semmihez sem értő Hugh Laurie-tól várnák az irányítást. Többek között ez és az összezárt emberek kamaradrámája, személyiségjegyei kerülnek a középpontba, amivel még mindig nem volna baj, ha ezek a karakterek nem lennének unalmasak és jellegtelenek.

 
czaky73   2020. 04. 26.

0

Hugh Laurie nagy kedvencem, jártam koncertjén és a House karakter mindent visz, s ebben a szerepben is jó, de a sorozat sajnos harmatgyenge. a Kapitány hangulat és stílusváltásait magyarul nem lehet visszahozni, hiszen ez az egykori Fekete Vipera fél... több»