Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA
Filmadatlap
 
34
Szereplők
2
Vélemények
38
Képek
9
Videók
Avenue 5
 
czaky73   2020. 04. 26.

legújabb vélemény

Hugh Laurie nagy kedvencem, jártam koncertjén és a House karakter mindent visz, s ebben a szerepben is jó, de a sorozat sajnos harmatgyenge. a Kapitány hangulat és stílusváltásait magyarul nem lehet visszahozni, hiszen ez az egykori Fekete Vipera féle angol anyanyelv, s a DR. House-ban felvett amerikai akcentus váltogatásán is alapul. A film egyszerre parodizálja a fogyasztói társadalmat, a celeb-eket, Elon Musk-ot, s ki tudja még kiket, de legfőképpen minket, embereket, ám vhogy mégsem "jöt át" Bár magunkra és társainkra ismerhetünk az archeotípusokban, 9 rövid rész nem engedi, hogy kialakuljanak a figurák, s mivel úgy érzem, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, lehet, már nem is fognak....

 
Norbert93   2020. 03. 26.

Avenue 5 avagy út a semmibe/unalomba

Első körben talán fantázadúsnak és öteletesnek tűnhet, de igazság szerint a nagy semmiről szól az egész. Gyakorlatilag van egy turista űrhajó, ami tesz egy kört a Szaturnusz körül, nagyjából, mintha arról szól a hogy hajóútra megyünk, megnézünk messziről egy szigetet aztán irány vissza. Luxuskörülmények között. Ezekből kifolyólag egyértelmű hogy valami fejetlenségnek kell történnie és a továbbiakban a hajón utazó karakterek személyiségjegyei fog múlni, hogy milyen lesz a film. Ugyanis meghalt az út biztonságáért és a hajó műszaki irányításáért felelős valódi "kapitány" és a pánikba esett emberek a kapitánynak öltöztetett, ám a smúzoláson kívül semmihez sem értő Hugh Laurie-tól várnák az irányítást. Többek között ez és az összezárt emberek kamaradrámája, személyiségjegyei kerülnek a középpontba, amivel még mindig nem volna baj, ha ezek a karakterek nem lennének unalmasak és jellegtelenek.

Hugh Laurie
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.