37% 38 szavazat
Az erdő harcosa

Az erdő harcosa

Forest Warrior
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A legenda szerint Tanglewood szépsége annyira lenyűgözte az odaérkező harcosokat, hogy megesküdtek, örökre ottmaradnak és megvédik mindenáron. Tanglewood erdői felett ma is ott lebeg a titokzatos köd. Mikor az odalátogatók elhatározzák, hogy betörnek erre az érintetlen területre, még nem tudják, hogy kikkel állnak szemben. A legenda életre kel.

Rendező: Aaron Norris
Forgatókönyvíró: Ron Swanson, Galen Thompson
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1996
 
2023.09.08 HE7EDIK

legújabb vélemény

Aranyos kis limonádé, szigorúan gyerekbarát verekedésekkel. Norrisnak itt sem kellett sokat bajlódnia a szövegkönyvel, a mimika meg sosem volt erős oldala. A cuki állatkák elviszik a showt, a mondanivaló pedig gyerekesen van tálalva, de ennek ellenére nagyon is fontos.

0
 
2019.12.17 Artemisia

Egyszeri megnézésre alkalmas retró családi-kalandfilm. A korához híven kissé sablonos, (erdőt védelmező halhatatlan, az erdő letarolására érkező fakiermelő üzletember, egy csapat gyerek, aki szembeszáll vele, és akiket mellesleg hagynak 10-11 évesen... Több

1
 
2019.04.28 Norbert93

Ezt a filmet számtalanszor levetítették, de egyszer sem tudtam felfogni, hogy miért nézhetik újra és újra az emberek. Lenne mondanivalója, ami nem is rossz, de olyan egy suta, cselekménytelen, sablonos film, hogy nekem egyszer is bőven elég volt.

0