Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60

Az időjós (2005)

The Weather Man
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Az időjós
 
kovi23   2015. 06. 19.

legújabb vélemény

Ez egy jó film a mindennapok emberéről. Van benne dráma, és poén is. Az biztos, hogy nem vígjáték, ha nem dráma abból is a jobbik fajta. Kell hozzá egy érettség, hogy az ember megértse a mondanivalóját, azt, hogy mit is csinálunk, miért és hogyan élünk, és hova fog az kifutni. Jó ez a film, remek színészi játékkal, jó zenékkel, néhol megható jelenetekkel.

 
nikiszalanics   2015. 06. 17.

Nagyon semmitmondó egy film. Nem igazán volt értelme. Egy sikeres ember, aki sikertelennek tartja magát az életben. Semmi több. Nagyon nem tetszett a film befejezése. Nem az nem tetszett, ahogyan vége volt, hanem vártam volna valamiféle csattanót!


 
miska1967   2015. 06. 04.

A film jó ,ez kétségtelen ,de mégis lapos ,persze a hangulat némileg magyarázza ezt ,de nem teljesen. Egyszer persze mindenesetre kellemes időtöltés , ha már végképp nincs mit megnéznünk.

 
zsuzsa   2015. 06. 02.

Vegyes érzelmek kavarognak bennem eme film kapcsán. Egyszer nagyot nevetek, utána inkább rosszkedvűen, kissé lehangoltan bámulom tovább a filmet és pont ettől lesz jó, én ezért szeretem. A zene is kiváló, némelyik jelenetnél nagyon eltalált, illetve Cage karaktere, mert lehet utálni és sajnálni is egyszerre és valahogy a szívünkhöz nő, dacára a sok hülyeségnek amit tesz.

 
Sz.N.K.N   2015. 05. 19.

Megmondom őszintén, hogy a film nézése közben néha azt hittem, hogy mindjárt megöl az unalom. A színészekkel nincs bajom, a rendezés is jó, viszont a forgatókönyvet írhatták volna egy kicsivel jobbra.

 
dzsolt7   2015. 03. 03.

Akárhol is tart most Nicolas Cage, azért volt egy igencsak jó időszaka, amit ez a film is jól példáz. Ebben a drámában még nagyon jól játszotta el az egyszerű, sokszor kicsinyes problémákkal küzdő kisembert, akiről nagyon könnyű volt elhinni, hogy igazából bármelyikünk lehet. A főszereplő igazán esendő, sok hibája van, de még ezekkel együtt is egy szerethető karakter, drukkoltam Neki, hogy a történet végére boldog legyen.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Hope Davis
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Hope Davis

A film összbevétele 19 039 770 dollár volt (imdb.com).

 

Nicolas Cage minden belső monológot előre felvett egy helyi stúdióban még a forgatás megkezdése előtt.

(rbernadett)
 
Igazi gyöngyszem, kár, hogy feledésbe merült, érdemes adni neki egy esélyt! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.