Való igaz, hogy láttam már sokkal jobb filmet is. Az is igaz, hogy erősen csak meg akar venni minket a látvánnyal. Fel van turbózva mindennel, de a történet nem üt akkorát-amekkorát kéne. Azonban egynek bőven szórakoztató volt.
A legjobb rendőr film, szuper szereplőkkel. Bemutatja milyen a rendőrök élete. Kockára teszik a saját életüket másokért, ha éppen arról van szó. Próbálja megértetni az emberekkel, miről is szól ez a hivatás.
Bosszantóan alulértékelt film. A kézikamera stílus miatt feltételezem sokaknak nem fog alapjáraton tetszeni, de akkor is megéri végig ülni. Feszült, izgalmas, pörgős.
A legjobb rendőrös film, ez kétségtelen! Kötelező megnézni, a színészek is kiváló alakítást nyújtottak. Csak ajánlani tudom!
Ez a film volt az év nagy meglepetése nekem. Nagyon sodró, emberközeli történet és egy olyan insider rendőr világba csöppenünk, amit más film még nem tudott átadni nekem. Jake hozza a jó Jake formát de aki a legnagyobb meglepetés volt nekem, az M.Pen... Több
Nagyon jó film és végig lekötött, de kissé valótlannak éreztük. A vége kissé közhelyes, de tény hogy az amerikai rendőrök pozitív megítélésének növelése fontos cél volt.
Kegyetlen, valós film, mintha tényleg én is zsaru lettem volna a főszereplők mellett. Szuper lett. :)
nekem nagyon tetszett a film. végig le tudott kötni, teljesen beleéltem magam a karakterekbe. pont ilyennek képzelem (illetve javítom magam: ilyennek kellene lenniük az igazi rendőröknek). nagyon megható alkotás
Tipikus rendőrsztori a szükséges klisékkel: egy magányos farkas, aki élete párját keresi, és egy megállapodott családapa, akiknek túlbuzgó igazságérzete nem engedi, hogy szeretett városuk utcáját ellepje a mocsok. Szóval a filmtől nem többet és nem k... Több
Kidolgozatlan karakterek, sablonos figurák, de még az aggódó feleség is tipikus aggódó feleség, a hitelesség totális hiánya, és a folyamat, ahogy a rendező szép lassan hősökként szeretné láttatni velünk ezt a két, hétköznapinak beállított figurát. Há... Több