Nagyon szeretem Tarantino filmjeit, és nagy kedvencem Brad Pitt. Tarantino nem titkoltan szívét-lelkét beletette ebbe a filmbe, ami tökéletesen látszik is rajta. Minden színész a helyén van, és ami még fontosabb, elemében is. Remek műalkotás.
a történelem meghamisítására és a vérengzésre, az nem fog ezen meglepődni.Nagyon szeretem Tarantino filmjeit Remek műalkotás.
Hiába rajongok a Tarantino filmekért ez egyáltalán nem tetszett. A sztori erőltetett, hihetetlen és túlságosan messze áll a valóságtól. Ez szerintem egy nagy melléfogása volt az öreg Tarantino bácsinak, de kellenek ilyenek is hogy értékeljük jobban a kiemelkedő alkotásiat.
Jajajj, őszintén, szerintem bárkit elszórakoztat. No meg kevés embert ismerek, aki nem látta volna még. De tényleg, ha csak egy ütős mozira vágysz, akkor nézd meg!!
Nekem nagyon ajánlgatták ezt a filmet akkoriban, nehezen de rávettem magam, hogy megnézzem. Viszont bennem nem okozott akkora izgalmat és akkora élményt mint ismerőseimben. Egyszer nézős.
Ez a film őrült. Aki egy történelmi filmre számít ne nézze meg, mert minden szabályt gátlástalanul felrúg. Talán ezért tetszett annyira. Tarantino megint ügyesen manőverezik a műfajok között és megint kiváló színészeket választott. Az első percétől a... Több
Na, ez borzasztó. Engem teljesen kiakasztott ez a film, logikátlannak éreztem és a sztori is inkább szétesőben volt. Mintsem hogy összerakták volna egy egésszé… nagyon nem tetszett.
Ez hihetetlenül jó. Oda voltam érte teljesen. Nagyon tetszett a film, igazán profi alkotás szerintem. A megteremtett hangulatot teljesen át tudtam venni és ez mindent megér.
Szenzációs náci-gyalázó filmecske ez, szarkasztikus és mégis vicces, gúnyos és mégis siralmas epizódokkal benne, ahol le is ül pár percre, ott a párbeszédek űzik el az unalmat.
Ez a téma remekül passzol Tarantino stílusához, hiszen mesteri az emberi bűn, alávalóság és erőszak ábrázolásban, mindez pedig igencsak jelen volt a II.VH-ban. A háborús filmek közül az egyik kedvencem, meglepően jól hozza Brad Pitt a jó és rossz hat... Több
Számtalanszor láttam már, de egyszer sem találtam benne eget rengető hibát. Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű. Ha még nem láttad ezt a filmet, ajánlom, hogy mihamarabb pótold. Csúcs-szuper