60% 51 szavazat
Fekete Cadillac

Fekete Cadillac

Black Cadillac
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
23
Szereplők (23)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Fekete Caddilac története egy országúti bárban kezdődik, ahol három jó barát ünnepel az odakint tomboló hóvihar idején: a rejtélyes CJ (Josh Hammond), az amerikai focihős Scott (Shane Johnson) és öccse, Roby (Jason Dohring). CJ kötözködő természetének… Több


Rendező: John Murlowski
Forgatókönyvíró: John Murlowski, Will Aldis
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2003.05.01.
 
2019.02.21 Owotonor

legújabb vélemény

Nyúltak vagy sem elvileg igaz történeten alapul a film, elsőre valami természetfeletti történetre számítottam, a végén derül csak ki hogy egy szimpla thriller volt misztikus köritéssel, nem volt izgalmatlan de azért a színészek sem voltak a helyzet magaslatán.

0
 
2018.01.19 mamiéstöti2

Feszültséggel teli thriller, műfajában kiváló alkotás. A színészek is jók benne. Mindenkinek ajánlom, aki izgalmakra vágyik.

0
 
2016.08.27 Sonny

Nekem jobbára egy King történet jut róla eszembe, nem kizárt, hogy onnan nyúlták az alkotók, de még ha nem is, a koncepció szörnyen ötlettelen lett, pedig van benne potenciál bőven. Sajnálom, hogy ezt nem tudták kihasználni.

0
 
2015.04.22 bocerkaa

Bár nagyon gyenge alkotás, én inkább mondok egy igent rá, semmint nemet. De ez a nem is inkább csak amolyan gyenge intés afelé, hogy végül is egy korrekt film, ami tele volt lehetőségekkel, viszont a kivitelezés sajnos eléggé szárat lett.

0
 

A film elvileg megtörtént eseményen alapul. Szerző: Owotonor

#1