56% 42 szavazat
Bokeh

Bokeh

Bokeh
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
12
Szereplők (12)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy fiatal amerikai pár Izlandra utazik, ám egyik reggel mire felébrednek, az összes ember eltűnik a Földön. A túlélésért harcolva ez a titokzatos esemény vezeti őket oda, hogy átértékeljenek mindent önmagukról és a… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Izland
Premier: 2017.02.03.
Maika Monroe
Matt O'Leary
Matt O'Leary
Maika Monroe
 
2023.12.30 puszpang

legújabb vélemény

Ez is egy verzió.

(Szeretem a témát.) Nem vágom, miért lett az a vége, ami. Én odaadnám az egyik golyómat, csakhogy egy ilyen édenkertem legyen. Persze egy idő után felkopna az állam, mert nem tudnék gondoskodni magamról. De tegyük fel, hogy lenne minden szükséges minimum, és szinte csak élni kellene. (Tudom, nem ilyen egyszerű. De nincs ember, aki nem gondolkozna el ezen.) A film jó. A kameramunka jó. (A képkivágás itt-ott sántít.) A zene közepes, mert nem vágom, miért kell végig depressziós zongora. Mindegy. A sztori ilyen, a rendező ezt hozta ki.

0
 
2017.07.31 Lonka

A környezet és a tájak gyönyörűek voltak. A történetben a leírás alapján én valami hasonlót vártam, nem csalódtam. A története érdekes és figyelemre méltó.

0
 
2016.02.21 ZsoltSon

Nagyszerű audiovizuális élmény. Lehet, hogy valakinek ez unalmasnak tűnik, mármint, hogy nem szól igazán többről, mint hogy két ember sétálgat Izland tájain...de nekem ez tetszett.

0
 
2016.12.18 jaszon

Azért a sci-fi jelleg belekeverése a dolgokba, lehet, hogy nem a legszerencsésebb, de semmiképpen sem nevezném rossznak ezt az alkotást.

0