Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2018. 12. 01.

Meglehetősen régen találkoztam utoljára Gérard Depardieu-vel, aki eleinte hozza itt a kedves fickó figurát, de aztán rá kellett jönnünk, hogy csak a naiv idióta szerepe jutott számára. Azért mondom ezt, mert ha valaki hagyja hogy ennyire kihasználják azt nem lehet máshogy nevezni. A végére kicsit megint változik a kép és a befejezésre egy szerethető, kedves, de enyhén tökkelütött karakter rajzolódik ki előttünk. Azért mondtam ezt el ennyire részletesen, mert ebben a filmben ennyi van. Az egész arról szól, hogy őt kihasználják és hogy ő hogyan áll ezekhez a dolgokhoz. A másik fő karakter, a nő pedig a végletekig ellenszenves. A filmben végig csak sodródunk az árral, pont úgy mint Depardieu karaktere. Nem tudjuk előre, hogy mi lesz a következő jelenetben. Kicsit olyan mintha a forgatókönyvet is a forgatás alatt írták volna. Nem azt mondom, hogy rossz a történet, csak mintha a készítők se tudták volna, hogy mi következzen és ez egy pontban odáig fajult, hogy egyszerűen csak befejezték. A fő szálat leszámítva semmi sincs elvarrva. A többi francia vígjátékhoz képest ez meglehetősen csendes és nyugodt. A jól megszokott zűrzavarnak nyoma sincs.

 
alexxx   2018. 04. 18.

Talán nem is emlékszem, mikor láttam utoljára Gérard Depardieut mozifilmben, de épp ezért voltam kíváncsi. Az igazat megvallva, nem győzött meg teljesen a film. A francia vígjátékok nem éppen az én világom, szóval lehet, hogy nem is kellett volna erőltetnem, de humorában mindenképp soványnak éreztem ezt a filmet.


 
Hakker Nézhetetlen  2018. 08. 10.

Ez a film aztán tényleg a végletekig feszíti az ember idegeit. A mostani francia filmek többségére jellemző a semmitmondó, erőltetett történet. Nem értem a színészeket, hogy ehhez a filmhez a nevüket adták.

 
kisssjanka   2018. 07. 25.

Francia filmekhez híven ez is kicsit az átlagon aluli sikerült. Túlságosan vontatott, A poénok nem sikerülnek olyan jól, nincs igazi csattanó hiába a neves színészek.

 
Roman   2018. 04. 16.

Ismerős sztori, ismerős arcokkal. Nem nagyon fogom elhúzni, ez a film részemről egy 3-as. Megvannak benne a drámai részek, akad humor is, de mindent egybevetve nem igazán érzem, hogy sikerült volna átlépnie a közepes filmek szintjét. Egyszer nézhető, de számomra hamar feledhető is lesz.

Gérard Depardieu
Grégoire Ludig
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
Guillaume de Tonquédec
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Grégoire Ludig
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
 
Bár a filmet Florence és Alexis Quentin – anyuka és fia – könnyed komédiának szánták, sokkal inkább a bosszantó jelző illik rá. több»
 
Összefoglalva már sokszor látott, de igazából soha meg nem unható panelekből felépítve kapunk egy a maga nem túl bölcs, de nagyon kedves módján szerethető mozifilmet. Szombat estére tökéletes kikapcsolódás. több»
 

A film eredeti címe a Bonne pomme pojácát jelent franciául.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Catherine Deneuve és Gérard Depardieu tizedik közös filmje (először 1980-ban Az utolsó metró című filmben dolgoztak együtt, utoljára pedig hat esztendeje az Asterix és Obelix - Isten óvja Britanniát! című vígjátékban láthattuk együtt a két francia színész óriást.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.