Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
 
27
4
10

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
alexxx   2018. 04. 18.

Talán nem is emlékszem, mikor láttam utoljára Gérard Depardieut mozifilmben, de épp ezért voltam kíváncsi. Az igazat megvallva, nem győzött meg teljesen a film. A francia vígjátékok nem éppen az én világom, szóval lehet, hogy nem is kellett volna erőltetnem, de humorában mindenképp soványnak éreztem ezt a filmet.

 
Roman   2018. 04. 16.

Ismerős sztori, ismerős arcokkal. Nem nagyon fogom elhúzni, ez a film részemről egy 3-as. Megvannak benne a drámai részek, akad humor is, de mindent egybevetve nem igazán érzem, hogy sikerült volna átlépnie a közepes filmek szintjét. Egyszer nézhető, de számomra hamar feledhető is lesz.


 
gabcajz   2017. 12. 20.

Bár nekem bejön ez a fajta humor, nem volt semmi olyan helyzetkomikum, amit ne láthattunk volna már jó párszor más filmekben. Szórakoztatott, a film egészen törekedett is erre, nemcsak amolyan tessék-lássék módon, de sajnos nem jött össze neki.

 
doktorfaust   2017. 10. 06.

Hát, szerintem ez a film harmatgyengére sikeredett Depardieu alakítása teljesen erőtlen volt, nem igazán birkózott meg a karakterével. Igaz, nem is volt mit vele megbirkóznia, annyira sablonos volt a jellem. Nem szívesen ajánlanám ezt a filmet, még akkor sem, ha igazából nincs vele nagyobb gond, egyszerűen csak felejthető és hiányos.

Gérard Depardieu
Grégoire Ludig
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
Guillaume de Tonquédec
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Grégoire Ludig
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
 
Bár a filmet Florence és Alexis Quentin – anyuka és fia – könnyed komédiának szánták, sokkal inkább a bosszantó jelző illik rá. több»
 
Összefoglalva már sokszor látott, de igazából soha meg nem unható panelekből felépítve kapunk egy a maga nem túl bölcs, de nagyon kedves módján szerethető mozifilmet. Szombat estére tökéletes kikapcsolódás. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.