Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
alexxx   2018. 04. 18.

Talán nem is emlékszem, mikor láttam utoljára Gérard Depardieut mozifilmben, de épp ezért voltam kíváncsi. Az igazat megvallva, nem győzött meg teljesen a film. A francia vígjátékok nem éppen az én világom, szóval lehet, hogy nem is kellett volna erőltetnem, de humorában mindenképp soványnak éreztem ezt a filmet.

 
Hakker Nézhetetlen  2018. 08. 10.

Ez a film aztán tényleg a végletekig feszíti az ember idegeit. A mostani francia filmek többségére jellemző a semmitmondó, erőltetett történet. Nem értem a színészeket, hogy ehhez a filmhez a nevüket adták.


 
kisssjanka   2018. 07. 25.

Francia filmekhez híven ez is kicsit az átlagon aluli sikerült. Túlságosan vontatott, A poénok nem sikerülnek olyan jól, nincs igazi csattanó hiába a neves színészek.

 
Roman   2018. 04. 16.

Ismerős sztori, ismerős arcokkal. Nem nagyon fogom elhúzni, ez a film részemről egy 3-as. Megvannak benne a drámai részek, akad humor is, de mindent egybevetve nem igazán érzem, hogy sikerült volna átlépnie a közepes filmek szintjét. Egyszer nézhető, de számomra hamar feledhető is lesz.

 
gabcajz   2017. 12. 20.

Bár nekem bejön ez a fajta humor, nem volt semmi olyan helyzetkomikum, amit ne láthattunk volna már jó párszor más filmekben. Szórakoztatott, a film egészen törekedett is erre, nemcsak amolyan tessék-lássék módon, de sajnos nem jött össze neki.

Gérard Depardieu
Grégoire Ludig
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
Guillaume de Tonquédec
Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Grégoire Ludig
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
Catherine Deneuve
Gérard Depardieu
 
Bár a filmet Florence és Alexis Quentin – anyuka és fia – könnyed komédiának szánták, sokkal inkább a bosszantó jelző illik rá. több»
 
Összefoglalva már sokszor látott, de igazából soha meg nem unható panelekből felépítve kapunk egy a maga nem túl bölcs, de nagyon kedves módján szerethető mozifilmet. Szombat estére tökéletes kikapcsolódás. több»
 

A film eredeti címe a Bonne pomme pojácát jelent franciául.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Catherine Deneuve és Gérard Depardieu tizedik közös filmje (először 1980-ban Az utolsó metró című filmben dolgoztak együtt, utoljára pedig hat esztendeje az Asterix és Obelix - Isten óvja Britanniát! című vígjátékban láthattuk együtt a két francia színész óriást.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.