Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
15
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók

 
csd   2020. 08. 18.

legújabb vélemény

Az utolsó Wes Anderson film

Nem fogom tudni különösen csavarni a mondandómat: Wes Anderson számomra az egyik legkedvesebb rendező, akitől bármit minden fenntartás nélkül tudok fogadni. Az eredeti tervem szerint minden filmjénél ki szeretnék emelni valamit, de már most biztos vagyok benne, hogy nem kis fába vágom a fejszém. Azok, akik még sosem láttak tőle semmit, javasolnám, hogy egyszerűen ne a Bottle Rockettel kezdjék, nem azért, mert ez lenne a leggyengébb filmje Andersonnak, egyszerűen még érezhetően nagyon zsenge alkotás. A sztori nem egy ponton mintha szétesne, nincs meg az a fantasztikus íve a történetnek, amely annyira jellemző az ő formanyelvére. A vizuálról nem is beszélve. A Bottle Rocketet nézve az az érzése az embernek, mintha egy nyers változattal lenne dolga. Nem talál rajta fogást, és nehéz is megfogalmazni, hogy akkor most mit is kell nézni ezen a filmen. Semmiképpen sem középszerű, ezért három csillag alá magam nem tudnék menni, de a csúcstól még igencsak messze van. Szóval, legyen ez az utolsó Wes Anderson film, amit megnézni bárki is, mielőtt belevágni a teljes életműbe... már, ha beszélhetünk erről jelenleg az ő esetében. :)

 

Owen Wilson, és Wes Anderson teljesen újra írták, és újra forgatták az elejétől a filmet, amikor a Sundance elutasította a művüket.

(Diesel)
 

Wes Anderson, és Owen Wilson először a Texasi Egyetemen találkoztak, és lettek jó barátok.

(Diesel)
 

Owen Wilson Dignan nevét egyik jó barátjától Stephen Dignan után kapta.

(Diesel)
 

Eredetileg Owen Wilson egyáltalán nem akart szerepelni a filmben.

(Diesel)
 

A motel pincéjében Kolumbia zászlaja látható.

(Diesel)
 

A film egyike Martin Scorsese kedvenc top 10 filmjének az 1990-es évekből.

(Diesel)
 

James Caan (Mr. Henry), és Tak Kubota (Rowboat) együtt szerepeltek a Gyilkosok krémje (1975) című filmben.

(Diesel)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.