Korrekt a története. Akar valamit közölni és az eljut hozzánk. Nem esek túlzásokba és nem akar megvezetni.
Elég jól megoldották a készítők ezt a szellemes vonalat. A története jól építkezik, és még fordulat is van benne.
Sajnos nem maradt bennem a film után semmi sem. Jó a képi világa, ezt mindenképpen kiemelném, de sajnos nincs ennél több ebben. Kár érte, mert bőven volt benne potenciál.
Érdekesen kezdődik a történet, de megmondom ősztinén, hogy az első harmada után elkezdtem unni egy kicsit. valahogy nem tudott lekötni. Habkönnyű thriller, amit én valahova az átlag alá tudnék sorolni.
Engem nagyon lenyomott ez a film. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni ezzel az érzéssel, és rájöttem, hogy közel sem volt ennyire tartalmas ez a sztori, egyszóval egy kissé hatásvadászként tekintek rá. Máskülönben egyszer mindenképp érdemes megnézni, már csak megtapasztalni azt, mit is vált ki az emberből.
Jó kis film, a rejtély bár kitalálható, de élveztem a történetet és meg se próbáltam előre gondolkodni, vitt magával a sztori. persze nem a "Hívatlan vendég" kategória, de érdekes film, remélem lesz folytatás, és remélem nem viszik el a sztorit valam... Több