Egy szeretetre méltó kóbor kutya rendkívüli utazásra indul, váratlan barátságokat köt és akadályokat küzd le.

A kép forrása: Netflix
69 Caramelo (2025)
A brazil Diego Freitas nagy varázsló, sikerült ötvöznie a rákos-meghalós, a kutyás és a republikánus (ismertebb nevén hallmarkos) vígjátékok legfontosabb tulajdonságait. Mindezt még áthatja egy latinos életérzés, hát mi kellhet még az embernek, ha fi... Teljes kritika
A történet szuper lenne, de ez a kivitelezés... omg, annyira gagyi, hogy számomra nézhetetlen volt. Elég volt harminc perc, és kikapcs! A szereplők borzasztó módon amatőr stílusban hozták szerepüket, túljátszva, de még a blöki is. Nálam ez igencsak értékelhetetlen.
A történet egy szakács és egy karamellszínű kutyus életre szóló barátsága, érzelmes utazása, ami egy rövid időre garantált örömet hoz az életünkbe. Megannyi Disney-típusú jelenet és fordulat közepette együtt nevetünk-sírunk a megható álmok és a keményebb valóság eseményei során. A Caramelo több, mint egy kutyás film, ugyanis ez a szívmelengető produkció kellemes egyvelege a ragaszkodás, a remény, a szeretet, a gyógyulás megtapasztalásáról. Egy érzelmileg nagyon őszinte mese, amit mindenképpen érdemes megnézni, ami egy hosszú fáradt nap után tuti kikapcsol, feldobja a napodat és megtölti a szívedet.