Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
77

Charley Varrick (1973)

Charley Varrick
Filmadatlap
 
28
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
Videók

 
Berto49   2018. 03. 17.

legújabb vélemény

Egy kisstílű bankrabló – azelőtt pilóta – Walter Matthau megszemélyesítésében véletlenül a maffia „mosás”-ra beadott pénzét rabolja el. Ilyen karakterű szerepben ritkán volt látható a vígjátékokban Jack Lemmon tökéletes partnere, de jól megállta a helyét a nem éppen a legtörvénytisztelőbb polgár szerepében. Morális érzéke közelített a nullához, a személyéhez közel álló figurák sorsa sem rendítette meg. Csak díjazni lehet az ilyen színészt, aki sokféle karaktert hitelesen el tud játszani. 1973-as film, az eltelt idő miatt kissé megkopott, de egyszer jó szívvel megnézhető.

Walter Matthau
Walter Matthau
 

Don Siegel, a rendező Charley szerepét Clint Eastwoodnak szánta, de ő annak ellenére, hogy számos filmben az ő direktorsága alatt szerepelt, többek között: A tizedes háreme, Két öszvért Sara nővérnek, Piszkos Harry, visszautasította.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.