Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Hamupipőke és az elvarázsolt herceg (2018)

Cinderella and the Secret Prince
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Sniper   2019. 06. 01.

Nem mintha csak a Disney-től várná az ember, hogy igazán méltó módon adaptálja a nagy klasszikus meséket, de azért ennyire nem kellett volna alámenniük a készítőknek. Ez az animáció rémgyenge, szerintem teljesen alulmúl mindenfajta elvárást. Ilyenkor nem is értem, mi is lehetett a cél, a sztori ugyanis adott, és az egész produktum olyan, mintha csak egy olcsó költségvetésű valami lenne...pedig egy kis kreativitással bőven ki lehetett volna még mit hozni a történetből.

 
hansi13   2019. 05. 30.

Nem akarom elverni a port a mesén, de sajnos kénytelen vagyok azt mondani, hogy ez az egész szerintem egy nagy blöff. Nem vártam sokat az előzetes alapján túl sokat az animációtól, de még azt is sikerült alulmúlnia. Rettenetesen csalódott vagyok épp ezért, és nem is igazán tudom meleg szívvel ajánlani senkinek sem. :(


 
MattesBarca   2019. 05. 28.

Jó pont az alkotóknak, hogy csavartak egyet a történeten, de őszintén szólva a látvány valahogy leütött engem onnan, hogy élvezni tudjam. Tudom én, nem a Pixar vagy egy Illumination filmről van szó, ezért más elvárásokkal kell beülni rá, csakhogy a mozijegy ára ugyanannyi, így viszont nem tudom jó szívvel ajánlani Hamupipőke legújabb kalandját.

 
ollókéz   2019. 05. 24.

Ez a Hamupipőke egy inkább tévébe illő produkció, mint mozifilm, de viszonylag gyakran látunk ilyet a hazai mozikban. A fiatalabb korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújthat, de egy bizonyos kor felett nem igazán fog működni...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.