69% 66 szavazat
Arthur 3: A világok harca

Arthur 3: A világok harca

Arthur et la guerre des deux mondes
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
12
Képek (12)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Malatazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút. Van azonban még valaki, aki csatlakozik hozzájuk: Maltazár fia, Darkosz, aki az állítja, át akar állni a jó oldalra. Gyalog, biciklivel, autóval vagy éppen Harley Davidsonon, Arthurnak és barátainak minden segítségre szüksége lesz, hogy legyőzzék Maltazárt a végső csatában.

Rendező: Luc Besson
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2010.12.23.
 
2019.05.02 Norbert93

legújabb vélemény

Az első része tetszett és egyedien aranyos film volt, de aztán azt is elérte a bőrlehúzás és a kényszeres franchise készítés, ami, mint számtalan esetben már nem tartalmazott annyi fantáziát, mint az alapfilm és érezhető a kötelező alapsablonok dominációja a gyenge történet egésszé gyúrása végett.

0
 
2018.10.21 Csillagpor

Hát ez sajnos ritka rossz lett, pedig alapvetően ezt a stílusú, típusú másik világot, varázsvilágot szerettem az első két részben, még vicces és érzelmes is volt olykor de ez a rész már nem tudott újjatt mondani, mutatni. Unalmas volt nagyon. Egyszer nézhető popcornfilm.

0

A film összbevétele 33 885 743 dollár volt (imdb.com).

#1