Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
Videók
 
MP170506   2019. 11. 28.

Ez a film szerintem azoknak lesz szórakoztató, akik értik és szeretik a nyolcvanas évekbeli filmeket. Igazán őrült egy film, bár nem is lehet mást várni a Coen testvérek, főleg így, hogy melléjük rendezőként Sam Raimi társult. Nagyon jó kis film, tele ötlettel, szórakoztató alkotás, egy kiváló színésszel: Bruce Campbellel, aki itt is remekül formálja meg karakterét, de tőle nem is lehet mást várni.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

Sam Raimi egyik alig ismert rendezése naná hogy Bruce-al szerepben. Mely részben noir mivoltából fakadóan a 2 héttel ezelőtti Halálos igézethez hasonlítható rajzfilmes hangvilággal, tarkabarka, és sokoldalú poén gyárral, amiket jóformán megállás nélkül zúdultat a néző pofájába. Hullajó féle hiperaktíváltan, és azt idéző operatőri megközelítéssekkel. Találékony ötletekből pedig nincs hiány, és a ' Nooormális?? ' című szakadtató műsorból a bal oldali egyén Besenyő Pistát juttatta eszembe kinézetre, még cselekvő gesztusaik is kisebbfajta hasonlóságot mutattak, egyes jelenetek leforgása alatt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.